50 Cent geeft een kerstcadeau aan zichzelf

- Nieuws

 50 Cent
50 Cent geeft een kerstcadeau aan zichzelf

Je hebt sterren die keurig wachten tot de familie er is om de kerstcadeaus uit te pakken en je hebt 50 Cent. Die kon niet wachten op de kerstman en besloot zichzelf te trakteren op een peperduur cadeau.

De rapper heeft namelijk een nieuwe Rolls Royce gekocht, zo blijkt uit een foto op Instagram. Waarschijnlijk voorvoelde Fifty al dat hij een buslading kritiek over zich heen zou krijgen, dus schreef hij onder het kiekje op Instagram: “Als ik hem mooi vind, koop ik hem. Als jij hem niet mooi vindt, kijk dan niet!”

Bonnetje
Om het plaatje compleet te maken, plaatste de maker van hits als In Da Club en Candy Shop ook nog even het bonnetje. Daaruit blijkt dat hij een slordige 390.000 dollar neertikte voor de wagen.

En of de auto goed bevalt? Fifty's zoontje kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen en wil volgens hem niet meer in de auto van zijn moeder zitten.

Geldzorgen
Eerder meldde Radar Online al dat de rapper in geldproblemen verkeerde. Dat bericht lijkt hij nu tegen te spreken, door te laten zien dat hij het nog altijd breed kan laten hangen.

Check hier de lyrics van 50 Cent's hit Ayo Technology.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!