Jason Derulo wacht op excuses

- Nieuws

 Jason Derulo
Jason Derulo wacht op excuses

Jason Derulo zit te wachten op verontschuldigingen van American Airlines nadat hij vorige week een aanvaring had met personeel van de luchtvaartmaatschappij.

De zanger wilde met zijn team van Miami naar Los Angeles vliegen maar mocht zijn bagage niet inchecken. Terwijl Derulo zich in het vliegtuig naar de startbaan begaf bleek hij een bedrag van 3800 euro te moeten betalen voor 19 koffers, waarna Derulo er op stond dat het vliegtuig terugkeerde naar de gate. Daar werd hij opgewacht door een politiemacht van 15 agenten. “Super beschamend”, zo liet hij weten.

Derulo probeerde de situatie achter de schermen op te lossen maar wil nog steeds een publiekelijke verontschildiging van de maatschapppij. “Ze hebben zich persoonlijk verontschuldigd maar nog niet in het openbaar”, zo vertelde de 27-jarige zanger aan People. “Ik wacht op een verklaring waarvan ze mij hebben verteld dat ze deze zouden uitgeven. We zullen zien wat er deze week gebeurt. Ik hoop het echt… ik hoop echt dat ze dat doen want ik wil gewoon klaar zijn met deze situatie.”

In de documenten die de politie opmaakte zou staan beschreven dat het team van Derulo de geur van wiet om zich heen had toen ze de bagage wilde inchecken en dat ze agressief waren. Ook zou Derulo hebben geweigerd zijn identiteitsbewijs te tonen aan het personeel. Uiteindelijk werd de zaak gesloten en is er geen aanklacht tegen de zanger en zijn team.