Brace ontroert in The voice of Holland

- Nieuws

 Brace d'Brace

Alle ogen waren gisteravond gericht op Brace, die auditie deed voor The voice of Holland. Hij overtuigde coaches Miss Montreal, Marco Borsato, Anouk en maatje Ali B glansrijk.

Vanaf 2004 scoorde Eddy Brace Rashid MacDonald hit na hit, maar daarna ging het bergafwaarts met de zanger. Hij had moeite met zijn plotselinge bekendheid en populariteit, waardoor hij zelfs in de cel terechtkwam. Hij stopte met muziek en richtte zich op een baan, ver van alle glitter en glamour.

Krachtig
Maar gisteren stond hij weer op een podium, met Flink Zijn van Robert Long. Hij bewees dat zijn stem in niets aan kracht heeft verloren. Bij de eerste tonen draaiden alle coaches zich om. Ali B kreeg de schrik van zijn leven, toen hij in de ogen keek van zijn maatje waarmee hij is doorgebroken. Een ontroerende omhelzing volgde. Marco Borsato vertelde dat Nederland hem veel te lang heeft moeten missen en het publiek gaf Brace een staande ovatie.

De zanger koos voor Ali B. ”Ik weet dat mensen zullen denken dat als ik Ali kies, dat het dan doorgestoken kaart is. Maar Ali, je hebt mij altijd gesteund en nu wil ik jou mijn steun geven”, aldus de zanger.