Hef Je Glas scoort het Foute Anthem 2021

- Nieuws

 Marco Borsato Rolf Sanchez John Ewbank Jeffrey Heesen Brace Justin Wellington Small Jam
Hef Je Glas scoort het Foute Anthem 2021

De hele week konden de luisteraars van Qmusic stemmen op het Foute Anthem van 2021. De winnaar van die battle is Hef Je Glas van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank geworden. Die track hoor je de komende maand extra vaak voorbijkomen op Qmusic.

Dit jaar voerden Mattie & Marieke, Domien Verschuuren en Kai Merckx voor het eerst campagne voor hun favoriete Foute Anthem, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. Het was tot het laatste moment spannend: werd het Van Mij Alleen van Jeffrey Heesen en Brace (van team Mattie & Marieke), Hef Je Glas van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank (team Domien) of Iko Iko van Justin Wellington en Small Jam (team Kai). Marco en John waren donderdag al bij Domien in de studio om hun track nog extra te promoten. Jeffrey en Brace deden dat in de ochtendshow van Mattie en Marieke. Zij stonden met een draaiorgel bij station Amsterdam Amstel. Kai zorgde hoogstpersoonlijk voor een strakke campagne voor Iko Iko. Check hieronder de beelden.

Opvolger van Banana
Domien kan samen met Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank het glas gaan heffen, want met een meerderheid van stemmen hebben zij de strijd gewonnen. Hét Foute Anthem 2021 is Hef Je Glas. Daarmee treedt het nummer in de voetsporen van Atemlos Durch Die Nacht van Helene Fischer (in 2018 het anthem), Zij Weet Het van Tino Martin (2019) en Banana van Conkarah en Shaggy (2020).

Deze tracks werden het net niet:

Foto: Qmusic