Brace koos voor zijn gezin

- Nieuws

 d'Brace Brace

Brace was bij Daniël en Ivo van De Avondploeg te gast, en vertelde daar over wat hij de afgelopen jaren heeft gedaan.

“Ik ben gewoon gaan werken, net als iedereen. Het was wel wat moeilijker, maar uiteindelijk heb ik het wel gedaan. Ik heb een tijdje sprinklerinstallaties gedaan en nu ben ik eigenlijk meer bezig met installaties voor telefooncompany’s,” vertelt de zanger in het populaire avondprogramma van Radio 538.

Dalen
Ook over zijn diepe dalen is hij openhartig: “Ik heb een prachtig gezin, dat ik niet teleur kan stellen en in de muziek heb je niet altijd een mooi leven.” Brace vertelt dat hij wel aardig wat verdiende, maar ook veel uitgaf. Wanneer de hits afnamen, werd het minder en minder.

“Je hebt wel een vrouw en je hebt wel een kind, dus er moet wel wat binnenkomen. Dan kun je stoer blijven doen, of je kan met je ass opstaan en gaan werken, om voor je gezin te zorgen. Dat heb ik gedaan en het voelt erg goed! Maar ik had wel de wens om muziek te maken, op hoog niveau. En niet op B-niveau. The voice of Holland is voor mij dat hoge niveau, waarbij iedereen mij kan zien."

Check hieronder het volledige interview van Brace in De Avondploeg. Brace bracht ook live zijn auditienummer van The voice of Holland, Flink Zijn van Robert Long.