WWC20: What Would You Do? 4 weken op 1

- Hitlijsten

 Joel Corry Bryson Tiller David Guetta
WWC20: What Would You Do? 4 weken op 1

Voor de vierde week staat What Would You Do? van Joel Corry, David Guetta en Bryson Tiller op de eerste plek van de Worldwide Club 20.

Het is daarmee voor Joel Corry de 14e week als lijstaanvoerder van de hitlijst met de grootste clubhits van het moment. Eerder stond hij met Bed al zes weken op de eerste plek waar Head & Heart voor vier weken de nummer 1 was. David Guetta pakt deze week een dubbel podium. Naast zijn samenwerking op What Would You Do? weet de Fransman met Crazy What Love Can Do op nummer 2 te komen. Ook is die samenwerking met Becky Hill en Ella Henderson (met 9 plaatsen winst) de snelste stijger. We Don’t Need van Piero Pirupa klimt naar nummer 3. Swedish House Mafia wisselt deze week Redlight in voor de opvolger, Heaven Takes You Home.

Met Redlight stond het Zweedse trio vorige maand twee weken op nummer 1. De nieuwste track van de Swedish House Mafia is een samenwerking met Connie Constance. De track is terug te vinden op het eerste volwaardige studioalbum Paradise Again. Het is voor het eerst sinds 2012 dat er daarmee nieuwe muziek op een album van het drietal staat. Dat gebeurde voor het laatst met het album Until Now. Sebastian Ingrosso sprak, met de release van het album, de hoop uit dat de luisteraar het album van begin tot eind beluistert. Het draait de dj en producer om de boodschap en vooral niet om het aantal streams, zo stelde hij.

Vintage Culture zet het succes van You Give Me A Feeling door met een volgende joekel van een floorfiller. De Braziliaanse dj verruilt James Hype nu in voor Goodboys. Joshua en Ethan scoorden al een enorm succes met Piece Of Your Heart dat wereldwijd al goed was voor 3,5 miljard streams. Daarnaast kreeg de track een nominatie voor een Grammy.

Taiki Nulight heet in het dagelijks leven Erka Chinbayer. De dj ontwikkelde een passie voor garage en house maar wist dat door te vertalen in een compleet eigen stijl. Het leverde hem samenwerkingen op met onder meer Low Steppa en Chris Lorenzo. Zijn nieuwste collab is er een met de Australische dj Lo’99.

Bekijk hier de volledige Worldwide Club 20.

1 ( 1) WHAT WOULD YOU DO- Joel Corry, David Guetta & Bryson Tiller

11 (--) HEAVEN TAKES YOU HOME- Swedish House Mafia feat. Connie Constance

13 (--) THIS FEELING- Vintage Culture & Goodboys

14 (--) RECORDS U PLAY- Taiki Nulight & Lo’99

17 (--) STARLIGHT (KEEP ME AFLOAT)- Martin Garrix & DubVision feat. Shaun Farrugia

18 (--) THR33 6IX 5IVE- Honeyluv