Love Not War blijft meest gedraaid

- Hitlijsten

 Hitlijsten Jason Derulo Nuka
Love Not War bljift meest gedraaid

Voor de tweede week hebben Jason Derulo en Nuka met Love Not War – The Tampa Beat de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio in handen.

Love Not War – The Tampa Beat wordt op het erepodium van de Airplay Top 40 vergezeld door twee tracks die terugkeren in de top 3 – Meduza en Dermot Kennedy stonden met Paradise al een weekje op nummer 3 en komen nu voor het eerst, met vijf plekken winst, op nummer 3. Anyone van Justin Bieber stond halverwege januari een week op nummer 3 en daar keert de Canadese zanger ook deze week terug. Afterglow van Ed Sheeran, dat tot nu toe slechts één weekje in de top 10 stond (op nummer 10) sluit aan op nummer 4. Jaap Reesema en Pommelien Thijs die met Nu Wij Niet Meer Praten de afgelopen vier weken in de top 3 stond vliegt nu de top 10 uit en komt op nummer 11 terecht. Nog opvallender is het vertrek van Floating Through Space. De track van Sia en David Guetta moet zich, na de belangrijkste nieuwe track geweest te zijn, nu omhoog gaan werken door de rotaties. Na binnenkomst op nummer 2 is de track nu tot buiten de lijst gevallen.

De Airplay Top 40 telt flink wat binnenkomers onder aanvoering van We’re Good van Dua Lipa dat op nummer 14 weet binnen te komen. Achter Dua Lipa zien we nog zeven binnenkomers waarvan er vijf voor de eerste week in de lijst staan. The Wellerman van Nathan Evans is met 12 plaatsen winst op nummer 17 de snelste stijger. Het meeste verlies pakken Lucas & Steve met I Want It All dat 17 plaatsen moet inleveren op nummer 40.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) LOVE NOT WAR – THE TAMPA BEAT- Jason Derulo x Nuka 

14 (--) WE’RE GOOD- Dua Lipa 

17 (29) THE WELLERMAN (220KID x BILLEN TED REMIX- Nathan Evans 

23 (--) COVER ME IN SUNSHINE- P!nk + Willow Sage Hart 

24 (--) FRIDAY (DOPAMINE RE-EDIT)- Riton x Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman 

33 (--) WILD HEARTS- Di-Rect 

36 (--) VEN VEN- Rolf Sanchez

38 (--) ALL YOU EVER WANTED- Rag’N’Bone Man