Hij Is Van Mij voor derde week #1 in de Top 40

- Hitlijsten

 Panic! At The Disco Lady Gaga Normani Sam Smith Davina Michelle Nielson Ava Max Bizzey Maan Kris Kross Amsterdam
Kris Kross Amsterdam

De populairste track van Nederland is nog altijd Hij Is Van Mij van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey. De acts houden Nielson en Ava Max op 2 en 3 in de Top 40.

Daarmee staan de vier voor de derde week op nummer 1. Nielson leek lange tijd de belangrijkste bedreiger van Hij Is Van Mij, maar IJskoud kwam deze week veel te kort om op de eerste plek van de Top 40 te komen. Sweet But Psycho van Ava Max, dat al op nummer 1 stond, blijft de derde plek in handen houden.

Panic! weer omhoog
Panic! At The Disco leek weg te zakken, maar weet deze week weer boven te komen door naar 4 te stijgen. Dat gaat ten koste van Nothing Breaks Like A Heart van Mark Ronson en Miley Cyrus. De samenwerking tussen de producer en de zangeres bewandelt de omgekeerde plek en levert dus een plaats in.

Nederlandstalig in de top 7
Als Het Avond Is van Suzan en Freek gaat van 8 naar 7. Daarmee staan er nog 3 Nederlandstalige hits in de top 7, want Duurt Te Lang van Davina Michelle zakt langzaam weg. Haar hit gaat van 7 naar 9 en is op weg naar de uitgang van de top 10.

Sam en Normani hard omhoog
Dancing With A Stranger zorgt voor het enige spektakel in de top 10 van deze week. De samenwerking tussen Sam Smith en Normani knalt van 11 naar 8, waardoor de ex-Alarmschijf Drup van Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Ramiks (van 9 naar 11) uit de 10 populairste tracks van Nederland stoot. Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper blijft stevig op nummer 10 plakken.

Snel omhoog
Who Do You Love van The Chainsmokers en 5 Seconds Of Summer is hard op weg naar de top 10. De track gaat deze week al van 29 naar 17.

Check hier de complete Top 40 van deze week!

Foto: Stichting Nederlandse Top 40

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!