538Jingleball wordt weer 'wild'

- Concerten

 Jax Jones Afrojack Lucas & Steve
538Jingleball wordt weer 'wild'

Afgelopen jaar stond de Ziggo Dome in vuur en vlam tijdens de vijfde editie van 538Jingleball en ook dit jaar gaat het dak er weer af.

Radio 538 tovert de Amsterdamse zaal ook dit jaar weer om tot de grootste club van ons land  onder het motto ‘Show Your Wild Side’. Het feest in de Ziggo Dome brengt opnieuw grote namen op het podium met Julian Jordan, Firebeatz, Lucas & Steve en Afrojack. Ook DJ Licious en Jax Jones reizen vanuit het buitenland af naar onze hoofdstad.

Lucas & Steve waren ook vorig jaar bij 538Jingleball en genoten met volle teugen. Het duo belooft het aanwezige publiek nieuwe tracks:  “Vorig jaar gingen we met 538Jingleball knallend het jaar uit. We vinden het te gek dat we er dit jaar weer bij zijn en kunnen niet wachten om het publiek nieuwe muziek te laten horen en de Ziggo Dome op z’n kop te zetten.”

De voorbereidingen voor 538Jingleball zijn inmiddels in volle gang en 538-dj’s Menno de Boer,  Dennis Ruyer, Daniël Lippens en Ivo van Breukelen zullen tijdens de avond het jaar samenvatten met een speciale 538Yearmix.

Alle info en tickets check je hier.

(Foto: BSR Agency)