Airplay Top 40

week 48 (25 november 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
20
39
37
Details P!nk - Walk Me Home
3937
 


8 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Liesbeth Sprangers Akkermans
Liesbeth Sprangers Akkermans
Waar blijft de nieuwe?
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@Martijn niet representatief was verkeerd geformuleerd sorry, ik bedoelde dat deze lijst niet goed laat zien wat er speelt in radioland op dit moment ondanks dat dit wel is wat er gespeeld is deze week, omdat de twee grote popzenders praktisch geen invloed hadden.
Top 40 profiel van Remon - Top 40
Remon - Top 40
Goh, ja.. Dit zijn de typische SkyRadio hitjes he.. Was te verwachten, Re-Entry niet uit te sluiten op deze manier denk ik.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
538 had de 90s Top 538 @Wesley. Dat plus de Q Top 1000 zorgt voor een verschrikkelijke en totaal niet representatieve lijst.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Wow, zeker veel veranderingen. Kensington -31, Roller Coaster +21 en nieuwe piek. Q heeft zeker invloed, maar rond deze tijd als de kerstmuziek zal komen, blijven meestal de beste hits van het jaar nog het meest op de radio lijkt me. Had 538 ook nog een aparte programmering afgelopen week Frank?
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Veel beweging maar dat komt door het wegvallen van de reguliere airplay van 538 en Q afgelopen week en Sky is altijd als eerste met de oude Kerst"meuk"
Top 40 profiel van Martijn Poortvliet
Martijn Poortvliet
@Vernon Nab: Wat zou er niet representatief zijn aan deze lijst? Het geeft keurig weer wat er gedraaid is in de afgelopen week. Zou pas niet-representatief zijn als de reguliere tracks van 538 en Q kunstmatig hoog zouden zijn gehouden.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Beste Frank Zweers, Waarom zo negatieve over oude kerst muziek. Daar krijg je tenminste kerst gevoel in tegenstelling tot over het algemeen de nieuwere kerstliedjes. Maar je moet Sky nu niet opzetten, want dan ben je al misselijk van die liedjes voordat het kerst is.