Top 40

week 47 (20 november 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
1
1
5
Details Adele - Easy On Me
15
 
1
200
4
3
13
Details Farruko - Pepas
313
2
429
5
4
10
Details Ed Sheeran - Shivers
410
 
4
332
16
11
21
Details Ed Sheeran - Bad Habits
1121
 
1
769
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


14 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Pim Perquin
Pim Perquin  - 
Wat is de top 40 toch een onvoorstelbaar saaie lijst geworden. Ik kan er net zo goed eens in de twee maanden naar kijken. Dan nog is er amper wat veranderd.
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
Mooi dat gabry Ponte de top 10 heeft bereikt maakt toch het verlies van kungs een beetje goed,. Hopen dat acraze niet nog verder stijgt had niet verwacht dat deze silk Sonic de lijst zou halen toch wat minder dan de vorige wat mij betreft
Top 40 profiel van Yutrezza
Yutrezza  - 
Geweldig dat Heat Waves in de top 3 staat! Favoriete hit van dit jaar. Heeft wss net niet genoeg voor nummer 1 maar zou leuk zijn. Thunder op 9 maakt me ook heel blij. SHM en Acraze hopelijk volgende week in de top 10? Goede 4 binnenkomers, alleen erg jammer dat Stromae niet meer aandacht kreeg.
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Grappig, wat heeft Meau gedaan om tegelijkertijd de komende week Alarmschijf te zijn (terwijl ze al hoog in deze Top 40 binnenkomt) en ook nog eens 3FM Megahit? In elk geval is Meau met deze extra setjes nu verzekerd van een grote hit. Applaus!
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Leuke lijst met wat merkwaaridge moves: Santé eruit?!?! Uitermate onterecht. En Kygo er nog steeds in?! Uitermate onterecht. Nwantiti ook al eruit?!?! Ook onterecht. Overal een heel grote hit en hier hoog binnengekomen en toen weggebonjourd. Streams rechtvaardigen dit niet. Of is dit weer zo "format-geneuzel"?! Leuk er ook nog in, leuk voor hem, maar die had er ook uit gemoeten. Kunstmatig gegoochel met cijfertjes. Dopamine krijg ik wel van de 4 binnenkomers, geheel terechte binnenkomers, zeker ook heel "meaui" voor haar. Had ik niet verwacht. De geluksplaat mag overigens ook wel weer de weg omhoog hervinden, want wat een fijne track! Het is al gezegd, vele kleine verplaatsingen op het spelbord van de LdL. Thunder toch bij de bovenstebeste 10 gekomen ten koste van Lil Nas. Rondé zou toch wel bij de beste 5 moeten kunnen komen. De Glass Animals verrassend door naar 3 en EJ/Lipa met Adele uiteraard rotsvast op de zilveren respectievelijk gouden rang.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Anywhere With You stijgt 8 plekken, over het hoofd gezien, sorry. Maar Acraze stijgt in ieder geval lekker door deze week.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Acraze profiteert goed van de traagheid in de lijst: Hoogste binnenkomer, snelste stijger, snelste stijger. Verder net als vorige week een beetje een saaie week. Niet veel bijzonders. Gelukkig zakken Bad Habits en Stay nu weg, kennen we inmiddels wel. Ik verwacht volgende week Cold Heart op 1.
Top 40 profiel van Herman Koers Koers
Herman Koers Koers  - 
Prima lijst. Lekkere binnenkomers met een geweldige Silk Sonic. Alleen Meau vind ik oervervelend. Oude Becky Hill (20 weken!) mag er nu ook wel uit en de nieuwe er in graag.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Volgens mij ben ik een van de weinige die blij is dat Kygo toch weer een plekje stijgt. Verder de top10 staat al een tijd te vast. Nummers 14 en 23 hadden daar allang in moeten staan voor ipv nummers 6 en 9, maar dat is mijn mening dan
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Met veel benoemde zaken eens. Stromae zonde, Adele nog op 1, maar vermoed een coup van Elton in december. Leuk/Undeniable erin nog? Me pase en Love nwakiti er zo uitgegooid. Undeniable scoort nog steeds belachelijk slecht. Jaap idem. 1 van mijn favo tracks (Believer - ID) scoorde in 2017 9 pt in 3 weken, gem. 3 per week. Dat noem ik de Believer-index. Undeniable en Kygo scoren in deze "lijst" hoge ogen. Ed en Bieber blijven met hun #1 hits bij elkaar, wederom en trekken elkaar mee omlaag. Ed gaat denk ik wel de 800 halen, JB+Kid betwijfel ik, die gaat harder omlaag en heeft een lagere score. 2 prima entries, 1 die ik wel snap en 1 waarvan ik denk "waarom", niet mijn smaak dus. Verder zorgt thunder voor een brede glimlach op mijn gezicht. En wie staan er weer direct op elkaar? BTS en Lil Nas
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Echt heel jammer dat Stromae alweer uit de Top 40 is verdwenen. Antoon had er al uitgekund en ook Kygo. Dat stuivertje wisselen onderaan had niet gehoeven. Bovendien had ook Yade Lauren makkelijk als 5e nieuwe binnenkomer kunnen binnenkomen. Neiked maar 2 plaatsen omhoog? Tom Grennan en Dermot Kennedy ook maar 1 pelkje? Wel mooi dat Meau op een mooie 27e plaats binnenkomt, en ook de nieuwe van Post Malone & The Weeknd is binnen! Maar samen met SHM blijft weer op 14 staan. Daar mag ook wel meer pit in :-) Verder zie ik dat Lil Nas X weer eens een plekje stijgt. Volgende week eindelijk top 10? En Acraze gaat ook lekker! Heat Weaves nu in de Top 3. Misschien volgende week de nieuwe nummer 1?
Top 40 profiel van Jacket
Jacket  - 
Stromae er al uit na 3 weken. Het is een schande voor de muziek. Ik had deze wel iets meer 'gegund'. Jammer.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Prima lijst, wel beetje saai, ik had ff gekeken en 22 van de tracks zijn blijven zitten of een olek gestegen/gedaald :( maar wel 4 hele lekker nieuwe hits in de LdL!
Top 40 profiel van Peter ter Haar ter Haar
Peter ter Haar ter Haar  - 
Adele staat zoals ik had verwacht nog steeds op 1.