Top 40

week 36 (4 september 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
6
7
14
Details OneRepublic - Run
714
4
340
14
16
12
Details John Mayer - Last Train Home
1612
 
14
275
15
18
3
Details Maan - Niks Is Heilig
183
 
15
60
21
39
2
Details Farruko - Pepas
392
21
22
23
23
6
Details Sjaak - Trompetisto
236
23
55
31
22
15
Details Olivia Rodrigo - Good 4 U
2215
 
1
508
34
27
17
Details Coldplay - Higher Power
2717
 
11
357
38
31
5
Details Sera - Only Us
315
 
28
38
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


24 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Carla Boerhoop
Carla Boerhoop  - 
Zou leuk zijn als Fragile van Dany, eens gedraaid zou worden. Is naar mijn mening wel een alarmschijf waard
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Niels: absoluut mee eens. Er zijn nummers waar je gewoon van af moet blijven. @Vernon/Erik: idd, PDM voor AS!! Volgende week dan (als PDM in de Top 40 staat). Rondé zou wel verdiend zijn evenals Nona. Voor wat betreft ABBA: dit kun je niet eenvoudig weg negeren, want er is een enorme fanbase van jong tot oud. Eén van die nummers zal ongetwijfeld in de Top 40 komen ook al zijn het matige nummers. Maar goed over matige nummers gesproken: daarvan staan er wel meer in de Lijst der Lijsten. Zeker ook tijdens de 39-jarige afwezigheid van ABBA.
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
Kungs en farruko lekker in de lift top,. Maar out out is wel een enorme afknapplaat zelfs nog slechter dan riton, hoe kunnen ze alor on danse zo verminken schande! Ben wel blij met de technisch goede collab van Elton John en dua lipa
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
@Vernin Nab: Dank je, dus niet geheel uniek. En eens, ABBA heeft ook geen Alarmschijf nodig. Maar PDM en de nieuwe van Tom Grennan zijn duidelijke radiohits die nog wel een extra boost kunnen gebruiken. Maar nog liever Rondé. Hopelijk is deze Nederlandse groep volgende week Alarmschijf. Eentje met hitpotentie die ook omarmt wordt op 538! (Met de verwachting dat Rondé nog niet gelijk doorstoot naar de Top40).
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Erik 3 tegelijk is ook wel eens eerder gebeurd (Walk Me Home/No Sleep/Think About You in 2019 bijv.). Verder wat een commotie over wat matige ABBA-nummers zeg. Totaal geen hitpotentie. " Afgang van Q-Music en de oubollige Top 40 presentator in het bijzonder" alsof Domien de AS beslist? Pfff hahaha. Ik snap frustratie over een AS die al in de lijst staat, maar dan kon het beter bijvoorbeeld Purple Disco Machine of Tom Grennan zijn, maar ABBA..?
Top 40 profiel van Rudy R
Rudy R  - 
Wat is het nut van een alarmschijf voor een nummer dat al in de top 40 staat? Dat heeft toch geen boost meer nodig? En gaan ze de nieuwe ABBA gewoon boycotten? De nieuwe ABBA singles moeten gewoon op hoge rotatie op de radiozenders! Gegarandeerde hits worden het dan. Tenzij de radiozenders daar anders over beslissen, jammer genoeg.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Door Elton John en Dua Lipa te verkiezen als Alarmschijf komen vandaag ineens twee van deze schijven binnen in de Top 40. Is dat een unieke gebeurtenis? Al vind ik de keuze wel erg veilig. Er staan in de Tipparade momenteel zulke goede platen; is kiezen daaruit nu echt zo moeilijk? Haha ;)
Top 40 profiel van Herman Koers Koers
Herman Koers Koers  - 
O o o wat jammer. Wel een geweldige nieuwe AS van Elton John met Dua Lipa in de Pnau remix. Maar deze plaat staat al nieuw in de Top 40 deze week!?!?!?! Misschien toch iets meer samenwerken met de stichting NL Top 40.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS = Cold Heart - PNAU Remix - Elton John & Dua Lipa
Top 40 profiel van Herman Koers Koers
Herman Koers Koers  - 
ABBA geen AS. Afgang van Q-Music en de oubollige Top 40 presentator in het bijzonder. Dat deze man de Top 40 mag presenteren....Onbegrijpelijk. Het blijft een staats omroep typetje.
Top 40 profiel van Herman Koers Koers
Herman Koers Koers  - 
Nieuwe AlarmSchijf moet toch ABBA worden. Heerlijk. Prima Top 40 met geweldige no 1 van Mart. Gelukkig zijn de veeel te lang genoteerde tracks van Ofenbach en Chef Special ei delijk weg. Er zijn zoooveel goede nieuwe tracks die er daardoor nooit komen! Jammer dat de soul van Silk Sonic daalt.
Top 40 profiel van joost
joost  - 
AS zal Rag N Bone Man/Nothing But Thieves worden, schat ik zo in.
Top 40 profiel van Rudy R
Rudy R  - 
De alarmschijf moet toch gewoon naar ABBA. Staat sowieso volgende week hoog in de top 40.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Marco: helemaal waar! Dank!
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Jammer dat Enrique Iglesias niet meer stijgt dat nummer verdient een top 10 positie. verder zakken Ava max- Galantis - Anne marie steeds verder weg erg jammer. Maar Camila Cabello en Shawn Mendes stijgen erg mooi. Ook Onrepublic heeft de weg omhoog weer gevonden. Wel jammer dat The Script maar binnenkomt op 40 vind het best een lekker nummer. Alarmschijf hoop ik Little Mix of Jason Derulo
Top 40 profiel van Marco
Marco  - 
@MrMusicSteijl "Sjaak komt bruusk op 23 tot stilstand na zijn grote superstipsprong van vorige week" Die opmerking klopt niet. Vorige week een stijging van 26 naar 23. De week ervoor van 39 naar 26, wat dus net geen superstip was.
Top 40 profiel van Sun & Snow top 50
Sun & Snow top 50  - 
Prima lijst, jammer dat de Cheffies weg zijn idd, Pepas en UhUh gaan hard! Mart mag van mij wel een plekje lager
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Tom: mee eens. Gebeurt vaker en op een niet-logische manier. Jammer dat Chef'Special het dit keer betreft. Maar, die trend mag zeker Mart en Uhuh treffen. Verder, een muurvaste top 5, die naar mijn idee precies omgekeerd mag worden. Deze week 4 fijne nieuwe binnenkomers. The Script had ik hoger verwacht, maar wellicht hebben ze een trage start. Me Pase is nu al tot een stop op 29 gekomen, helaas, het nummer verdient hoger. Als Mart al op 1 kan komen, waarom kan dit dan niet hoger?! Silk Sonic al omlaag?! Sjaak komt bruusk op 23 tot stilstand na zijn grote superstipsprong van vorige week. Het kan vriezen en het kan dooien, maar dat zong Robert Paul tig jaar geleden in de Lijst der Lijsten. Farruko maakt een heel grote sprong, Shawn Mendes kan wel wat hoger en John Mayer blijft vooralsnog in de trein omhoog en ik hoop dat die als eindbestemming de Top 10 heeft. Run snoept er nog een plekje bij en van The Weekend had ik wel verwacht dat hij de Gouden Rang wederom zou bereiken.
Top 40 profiel van Erik jan vdheuvel
Erik jan vdheuvel  - 
Ik hoop dat de nieuwe van the Killers gauw binnenkomt
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
@Rob, wat mij betreft deze week alarmschijf voor Don't Shut me Down van ABBA
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
Alweer een plaat die vorige week hard naar beneden knalt en daarna de lijst moet verlaten, nu namelijk Afraid of the dark. Hele opmerkelijke nieuwe trend.
Top 40 profiel van Rob Halbe
Rob Halbe  - 
Ik zeg : Don’t shut me down van ABBA volgende week de nieuwe Alarmschijf.
Top 40 profiel van Marco
Marco  - 
@Menno de Jong Leave Before You Love Me komt wel de top 10 binnen, maar stond daar ook in week 33 al in. Dus niet voor het eerst.
Top 40 profiel van Menno de Jong
Menno de Jong  - 
opvallend hitfeit? De langst genoteerde in de top 10 staat er slechts 14 weken in en komt deze week voor het eerst de top10 binnen. Is dit wel eens vaker gebeurd?