Top 40

week 3 (18 januari 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
3
4
16
Details Maroon 5 - Memories
416
 
2
575
7
6
14
Details Regard - Ride It
614
6
342
10
8
19
Details Post Malone - Circles
819
 
3
649
16
17
6
Details Harry Styles - Adore You
176
 
16
118
19
27
2
Details Justin Bieber - Yummy
272
 
19
36
20
14
31
Details Danny Vera - Roller Coaster
1431
 
14
374
22
21
10
Details Kensington - Uncharted
2110
 
15
181
23
19
19
Details Camila Cabello - Liar
1919
 
6
531
27
23
15
Details The Script - The Last Time
2315
 
13
317
39
-
1
Details Selena Gomez - Rare
-1
 
39
2
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


16 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Aimzique
Aimzique
Mooie lijst deze week. Gelukkig EINDELIJK een nieuwe nummer 1. Al had Dance Monkey niet gelijk op 5 hoeven te staan nu, maar vind het verder niet erg als dat nummer wegzakt. Kennen we nu wel. Ook mooi dat we eindelijk weer eens 5 nieuwe binnenkomers hebben, alleen jammer dat de eerst 4 zo laag binnenkomen. Maar dan zal het volgende week wél weer boeiender worden tussen de nummers 30 en 40. Ook de Alarmschijf is wel een goede keuze, denk dat het wel hit potentie heeft. Hoop dat de Tipparade overigens wel goed verfrissend blijft zodat het weer een echte Tipparade wordt waar je nummers hebt die ook daad werkelijk nog kans kunnen maken op de Top 40. Ben bang dat dat zal mee vallen vanwege dat we in 2019 ook een paar weken een snelle Tipparade hadden, en vervolgens werd het weer langzaam. Mooi om te zien dat Snelle weer met zo'n goed nummer komt waar een boodschap achter zit. Als voorbeeld functie is dit een ontzettende creatieve manier om hits te scoren, een gevoelig, goed en mooi lied. Mag van mij (Snel) op 1 komen.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Inderdaad leuke AS
Top 40 profiel van Ronald
Ronald
AS = Stop this flame - Celeste, DS = 2 Hearts - Sam Feldt & Sigma ft. Gia Koka, MH = 24 Hours - Georgia, TopSong = Revival - Gregory Porter, SLAM GS = In your eyes - Robin Schulz ft. Alida, SLAM MM Track of the Week = I want it all - Casper Cole ft. Elderbrook, Mijn eigen Dance Tip: Therapy - Duke Dumont. Fijn weekend allemaal!
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Stop this flame - Celeste AS, prima, ik vind het een goede track
Top 40 profiel van Nick
Nick
Celeste AS
Top 40 profiel van RD
RD
Yummy in de top 40? Tuurlijk, van een pooulaire artiest, maar wel ironisch dat het slechtste nummer van 2020 in januari gereleased wordt. (Ik hoop dat dit het slechtste is, want als dit nog niet het dieptepunt van de muziek is wil ik niet weten wat het wel is). Hopelijk een keer een leuke alarmschijf straks. Wordt telkens weer een pop nummer die je al 1000 keer gehoord hebt. Zijn wel wat unieke releases deze week die wat verfrissing kunne brengen (Green Day, Grey Daze, Eminem) Maar dat wordt het waarschijnlijk niet want ik ken de top 40 langer dan vandaag. Gelukkig Dance Monkey onderuit, wel jammer van Danny Vera. Opvallend hoe matig Coldplay gaat met Everyday Life en Orphans. Had beide wel top 10 verwacht
Top 40 profiel van Nick
Nick
Sam Feldt idd DS had ik al voorspeld
Top 40 profiel van Dddddddz
Dddddddz
-- DIT BERICHT IS VOOR DE ZOVEELSTE KEER VERWIJDERD -- De reacties zijn niet bedoeld om dergelijke verzoeken te plaatsen. ^HD
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Kijk eens aan, wat een lekkere lijst. Weeknd eindelijk #1, dik verdiend, en Dua Lipa op 2 ook prachtig. Volgende week Snelle, ook lekker hoog binnen. En dan die binnenkomers onderaan, lekkere schoonmaak. Lose Control pakt een derde week op 11, misschien toch nog kans op Top 10? Stijger van Yummy valt best mee en Used To Love klimt langzaam maar zeker nog steeds omhoog. Jammer dat Own It zo langzaam op gang komt (komt nog wel) en dat ROXANNE zo hard naar beneden gaat, maar verder top.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Mooie lijst eindelijk een nieuwe nummer 1. Dua Lipa toch nog op plek 2 beland. Verder een paar mooie stijgers Camila Cabello - Duncan Laurens en Alan Walker Alarmschijf hoop ik alsnog Alicia Keys of Jonas Brothers
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen
Best bijzondere Top 40: nummer een die tot buiten de top drie zakt, vijf binnenkomers, waarvan vier op een rij, allemaal lang geleden. Verder leuk dat Everyday Life van Coldplay weer (even) stijgt. Voor Dance Monkey wordt het spannend of de 900 punten wel gehaald zullen worden, Maroon 5 heeft hoogstwaarschijnlijk zijn grootste hit te pakken. De huidige nummer een houdt het volgens mij niet zo heel lang vol.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
@Roy, Nick, Peter en Freek: Ik ben het met jullie eens. jammer van Pa Olvi maar nog jammerder van Roller Coaster. Ben benieuwd hoe lang het nog volhoudt met deze hoeveelheid aanelkaar zittende binnenkomers. Had wel eigenlijk Turn me on eruit verwacht..
Top 40 profiel van Freek
Freek
Zijn er met het beginnen van 2020, nieuw regels? Voor de tweede week achter elkaar 10 nieuwe binnenkomers in de Tipparade. Deze week 4 nieuwe binnenkomers achterelkaar in de Top 40! Is ook al lang niet meer gebeurd.
Top 40 profiel van Nick
Nick
Toplijst!! Lang geleden zoveel nieuwe en ook vier achter elkaar nieuw! Snelle mocht hoger maar dat komt nog wel. Gaat de 538 T50 wel in de Top 10 binnenkomen! Goede stijgers en zakkers wel, op een paar na. Maar gelukkig heel de Top 5 veranderd, en Dance Monkey en Pa onderuit! Allemaal goede nieuwe binnenkomers!
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Hele leuke lijst deze week.
Top 40 profiel van Peter Broekstra
Peter Broekstra
Gelukkig een nieuwe nummer één, dance monkey in één klap uit de top drie. Maar liefst vijf nieuwe binnenkomers, dat is volgens mij wel een tijdje geleden. Gaat Duncan Laurence dan toch nog de top tien halen? Danny Vera in ieder geval helaas niet.