Tipparade

week 19 (7 mei 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
10
18
3
Details Ofenbach - 4U
183
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


10 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
Hopelijk stoot di-rect snel door!!! Grappig die Sam Smith laatst gehoord op een Duitse zender dacht dat het een ouder nr van hem was
Top 40 profiel van Freek
Freek  - 
Wat zie ik nu op de verschillende bestelsites: Is het Hitdossier (weer) uitgesteld?
Top 40 profiel van Aimzique
Aimzique  - 
Ava Max, Flemming, George Ezra en Sigourney K door. Dus morgen eindelijk weer eens 4(+) nieuwe binnenkomers in de Top 40. Mogen oude tracks wel wat sneller de lijst uit, zoals The Motto, Overpass Graffiti, Dat Heb Jij Gedaan en Zij Wil Mij. Ook Vluchtstrook en Young Right Now mogen uiteraard richting de exit. Ben benieuwd welk nummer morgen de Alarmschijf pakt, er is genoeg te kiezen. Denk dat ze Lady Gaga of Benson Boone zullen kiezen. We zullen zien!
Top 40 profiel van Freek
Freek  - 
Ik zeg: 100SMSjes naar Q-music dat Lady Gaga Alarmschijf moet worden.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@Rob Halbe helemaal mee eens Lady gaga heeft zeker een Alarmschijf verdient top nummer. Hoop dat Sweetest Pie volgende week ook nog in de top 40 komt. .
Top 40 profiel van Rob Halbe
Rob Halbe  - 
Ik verplicht Q-Music om de nieuwe Lady Gaga; Hold My Hand, tot Alarmschijf te verkiezen want wat is dat een waanzinnig goed nummer en dat zou zo maar eens de nieuwe nr 1 in de Top 40 kunnen worden.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Mooije veujjoars oproemen negen nijen!! Ik mag die de Zwadde
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
4 nijen in de top 40: riepstroa mien jong;Green green gras-George Ezra 100 SMSjes-Sigourney K & Ronnie Flex Automatisch-Flemming Maybe you’re the problem-Ava Max
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Vergat nog te vermelden dat het wel logisch is dat Flemming door is, maar dat 100 Sms'jes ook door is? Zal wel door streaming komen en 100%NL, maar ik vind er niet veel aan. We sturen toch Whatsapp berichten, of is sms-en nog steeds in?
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Tja, zie een Tipparde met veel goede nummers die toch nog blijven 'hangen'. Heel bijzonder bijvoorbeeld at Di-rect nog niet door is. Ook had ik verwacht dat SHM al door zou zijn, net als Jack Harlow (doet het erg goed in de streams). Hopelijk zijn ze volgende week door, net als Son Mieux die lekker doorstijgt. Qua nieuwkomers vind ik Lady Gaga en Sam Smith de beste. Wellicht ook Dermot Kennedy, maar die is nog niet beluisterbaar, zal vrijdag wel goed komen:-) In elk geval is George Ezra door (denk hoogste nieuwe) en ook Ava Max. Dat laatste begrijp ik niet zo. Alleen omdat het Alarmschijf was? Maar qua airplay en streams loopt deze plaat toch nog wel wat achter? Goede plaat, maar waarom zij dan wel en bijvoorbeeld Di-rect (nog) niet?