Tipparade

week 18 (30 april 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
18
28
2
Details Ofenbach - 4U
282
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


11 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Rob Halbe
Rob Halbe  - 
Q-music verplicht ik bij deze om 6 mei aanstaande de nwe single van Lady Gaga; Hold my hand: tot Alarmschijf te verkiezen want wat een fantastische nummer is dat en zou zo maar eens de nieuwe nr 1 in de top 40 kunnen worden.
Top 40 profiel van Quentin Van Gestel
Quentin Van Gestel  - 
Dancesmash is Swedish House Mafia - Heaven Takes You Home
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers  - 
Waar blijft Latto + Mariah Carey & Dj Khaled remix Big Energy ? Ook de nieuwe Mart Hoogkamer ontbreekt nog!
Top 40 profiel van Valerie Verschelde
Valerie Verschelde  - 
Ik ben heel blij dat de nieuwe single Solo Para Ti van Alvaro Soler in de Tip Parade is binnengekomen. Ik hoop dat de nieuwe van Alvaro snel in de Top 40 komt, en op 1 komt te staan, want het is echt een geweldig nummer.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Dank @MrMusicSteijl, helemaal eens met je waarnemingen. Zo kijk ik er ook naar. Overigens draaien Sky en 100%NL ook de nieuwe van Di-Rect, alleen nog niet op 538. Wel vreemd, want daar mochten ze wel live dit nummer spelen. Ik verwacht zeker deze week ook nog een opleving in de streaming, want deze van Di-Rect hoort thuis in de Top 40. Ook de nieuwe van Son Mieux. Waarom draaien 538 en Q dit vrolijke hitgevoelige nummer niet? Kom op, jullie draaien toch ook Rondé...?
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Leuk dat de nieuwe Alvaro Soler binnen komt :-) De overige binnenkomers lijken mij wel ok. Eindelijk weer eens een AS op plek 1, zoals in de tijden van weleer gebruikelijk was. Veel 1-plek-verschuivingen. Helaas ook voor Floor. Vind dit een geweldige plaat. Geldt ook voor Di-Rect. Hoorde de laatste dagen dit nummer vaker op Q, dus er gloort wellicht hoop. Is inderdaad één van hun betere nummers, zoals Vernon al noemde. Ik hoop dat Son Mieux nu eens in de LdL komt. Deze band wordt zo ondergewaardeerd. Anouk en The Weekend blijven wel erg achter. Een redelijk tip deze week, waarin wel een aantal nummers staan die direct naar het archief kunnen.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Erik 44.000 in 4 weken is 11.000 per week; om in de YouTube top 100 te komen moet je gemiddeld bijna 40.000 per week pakken. Daarnaast staat het nummer ook niet in de tiplijst van de Single Top 100 dus ook op Spotify staat het nummer waarschijnlijk niet eens in de top 500 (en wie weet hoe laag)
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Di-Rect met Through the Looking Glass heeft al flink wat airplay op in elk geval Q-Music, NPO Radio 2 en 3FM en meer dan 44.000 keer bekeken op YouTube. En dan maar mager omhoog in de Tipparade? Vreemd, een goede in het gehoor liggende rockplaat van eigen bodem, maar nog niet in de Top 40? En Kid Laroi komt wel binnen in de Top 40 door flink wat logische airplay op 538 en is populair op YouTube (maar die 6,6 miljoen is wereldwijd)? Dus ja, volgende week staat Di-rect toch wel in de Top 40, neem ik aan? Vind het namelijk wel opvallend dat de categorie 'rock' sterk ondervertegenwoordigd is in de Top 40. Terwijl er ook veel jongeren zijn die hiervan houden.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Mooi dat Ava Max en Alvaro Soler in de lijst staan. Mis alleen de Latin Queen Shakira maar die word vast weer geboycot in Nederlands. word nergens gedraaid.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Benieuwd naar de nieuwe Ava Max en Flemming. Graag volgende week de nieuwe Alan Walker in de tipparade
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Ja ja mooije boudel weerr-Evie Meks het nije, goije ploade. Holm net in haanden hier.