Tipparade

week 39 (25 september 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


24 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Flip
Flip  - 
ABBA Tip? ABBA Top!
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
@Pim: Mee eens, weer een taboe doorbrekend nummer van Lil Nas X, maar wel eentje die bijzonder prettig in het gehoor ligt. Een dikke hit!
Top 40 profiel van Pim Van Hooren
Pim Van Hooren  - 
Ik snap niet dat de nieuwe Lil Nas X nog weinig airplay krijgt. Het is by far zijn meest radio-friendly nummer, en in streaming doet ie t goed (ookal zit ie nog niet in de streaming top 40???). Hopelijk volgende week binnen
Top 40 profiel van Motega de Graaf
Motega de Graaf  - 
ik kruis m'n vingers dat Holes van Meg & Dia de tipparade in komt..... waarschijnlijk niet maar ik heb nog steeds hoop
Top 40 profiel van Freek
Freek  - 
@HermanKroes... was dat maar zo... deze luisteraar zocht bij Dr.Pop naar Felicita - Al Bano & Romina Power, waarop het vergelijk met Don't shut me down werd gemaakt. Werd het maar gedraaid!
Top 40 profiel van Ralph Reijnders Reijnders
Ralph Reijnders Reijnders  - 
Woah The War On Drugs <3. Gaat Top 40 natuurlijk niet halen, maar nooit verwacht dat ik ze in de tipparade tegen zou komen.
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers  - 
@Hans Kegge, Je hebt volkomen gelijk!.............................. En ja hoor Don´t Shut Me Down wordt gedraaid op Radio 10! Wel aangevraagd door een luisteraar van uit Spanje!!
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Sven omdat Like I Can momenteel heel vaak gebruikt wordt op TikTok, en dat succes waait nu over naar Spotify
Top 40 profiel van Hans de Jong
Hans de Jong  - 
ABBA kwam in Zweden en in Zwitserland binnen op nummer 1 met Don’t shut me down en in Duitsland op nr.3 en in België en Engeland op nr.9. Het kan dus wel maar in Nederland luistert de jeugd liever naar slaap verwekkende auto-tune deuntjes.Alleen als Madonna daar ook gebruik van maakt is de wereld te klein.
Top 40 profiel van Hans Kegge
Hans Kegge  - 
De singles van ABBA halen in ieder geval de tipparade wel.Artiesten als Bruce Springsteen,Jennifer Lopez,Shakira,Madonna en ga zo maar door lukt dat al heel lang niet meer.Dat komt niet door de muzieksmaak van Nederland maar door de manier van samenstellen van de tipparade die natuurlijk niks meer met verkopen te maken heeft.Ik vind dat heel erg jammer.De magie van de hitlijsten is helemaal weg.Platen die nu op nr.1 staan kent bijna niemand en bekende acts die iedereen kent floppen.Heel erg jammer.
Top 40 profiel van Sven van Vliet van vliet
Sven van Vliet van vliet  - 
Kan iemand mij vertellen waarom Like Ik Can van Sam Smith op Spotify weer veel wordt geluisterd?
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers  - 
@Robin, Klopt helaas ook wel wat je zegt. Ik wil het ook niet begrijpen, tegen beterweten in, F.Zweers haha. Maar het lijkt de 70/80er jaren wel weer. Toen was het ook zo verboden" om ABBA goed te vinden. Maar bereikten ze altijd wel de charts doordat de dj´s het wel draaiden op de radio en de singles verkocht werden in platenzaken. En de artiesten van toen, uit alle genres, zijn later wel terug gekomen op het neerkijken op ABBA................ Helaas is de huidige generatie + radiomakers en zenders (o.a. 538,3FM,Q) net zo vooringenomen als toenmalige artiesten..
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@ Robin van der Veen, dat kun je blijven uitleggen hier maar bespaar je energie ;-
Top 40 profiel van Robin van der Veen
Robin van der Veen  - 
@Herman Koers Overal een hit? Gewoon in sommige landen een piek in de eerste week en zakt nu overal weg. In Amerika niet eens de Top 100 binnengekomen. Is in bijna geen enkel land een radiotrack en streaming zakt na de eerste week duidelijk terug overal.
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers  - 
ABBA GEEN TOP 40. Overal in de wereld een hit behalve hier! De wansmaak van de Hollander is weer eens bevestigd! Allemaal lekker nieuwe binnenkomers. Jammer dat Lil Kleine mee brabbelt op de Tino Martin track.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Ik mis nog de entrée van Following the sun van Super-Hi X Neeka en Dancing in the Dirt van Glockenbach f/Magouta. Worden maar niet opgepakt.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
"Rag 'n' Thieves" niet door?! Verbazingwekkend. Is een verpletterend nummer en dan dit. ABBA niet door. Had toch wel erg leuk geweest als er tenminstr 1 had verhuisd naar de Lijst der Lijsten. Mooie sprong van Lil Nas X. Helaas zijn tegenwoordig dit soort sprongen een garantie om (logischerwijs) de week er op in de LdL binnen te komen. Thunder ook een mooie sprong, maar weet niet of ik daar op zit te wachten. Love Nwantiti is wel leuk, kan naar de LdL. Je hoort het echter niet zo veel. Jan Smit had ik wel hoger verwacht, maar hij wordt door Emma H ingehaald :-) De nieuwe binnenkomers: Coldplay goed alhoewel ik niet een fan van BTS ben, Nederlandse volksmuziek is kennelijk (helaas) hip, want Gabber komt binnen, verder, heel blij met The War on Drugs, een topband. Ook blij met Dermot Kennedy. De rest boeit niet.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Super dat Dermot Kennedy binnen is in de Tipparade. Prachtig nummer. Wel jammer dat bij Rag'n'Bone Man ineens de vaart eruit is. Hopelijk kan de Alone veel meer airplay krijgen en niet alleen op 3FM. En de nieuwe van Coldplay met BTS is veelbelovend, ik heb het refrein al mogen horen en volgens mij zit hierin een zeer grote hit. Maakt denk ik veel kans om Alarmschijf te worden. En de nieuwe van Lil Nas X ligt ook heerlijk in het gehoor. Blij dat hij flink doorstijgt ook in de streamings. Dat lijkt me volgende week door naar de Top 40 :)
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Mooi dat Abba volgende week flopt met beide singles Dermot Kennedy Better Days nu pas in de lijst? Die is alweer een paar maanden oud! Maar wel een mooi nummer.Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe Coldplay😃
Top 40 profiel van Sun & Snow top 50
Sun & Snow top 50  - 
Morgen waarschijnlijk Woman en Heat Waves binnen
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Die CBxWH lijkt gewoon een gevalletje beat veranderen en klaar. Werkt soms, maar als Guetta ook al deze track laatst probeerde te remixen en flopte, geef ik deze weinig kans.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@Nour vinden ze blijkbaar leuk. @Martijn van mij hoeft die BTS niet zo en CBxWH moet ik nog aanhoren. Lil Nas, Ponte hadden toch door gekund? Zonde van ABBA
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Wéér 1 nieuwe binnenkomer morgen?
Top 40 profiel van Martijn Roost
Martijn Roost  - 
Zo jammer dat ABBA waarschijnlijk de top 40 niet gaat halen en wat een heerlijke nieuwe binnenkomers van Coldplay en Clean Bandit❤️