Onder de radar: Numidia's Arrivé

- Releases

 Numidia
Onder de radar: Numidia's Arrivé

In Onder de radar zetten we iedere week een track in het zonnetje die ondergesneeuwd dreigt te raken, maar die wel aandacht verdient. Deze week is het de beurt aan Arrivé van Numidia.

In 2015 maakten we via The Voice Kids kennis met de toen 14-jarige Numidia El Morabet. Onder de vleugels van Angela Groothuizen haalde ze de finale, waar ze helaas in het zicht van de haven afviel. Lukas van Roekel, afgelopen seizoen ook te zien in The voice of Holland, pakte de titel. Numidia stond voor de keuze om meteen door te pakken of toch haar middelbare school af te maken. Ze koos voor dat laatste, maar dat wilde absoluut niet zeggen dat ze afscheid nam van de muziek. In 2018 kreeg ze een contract bij het label TRIFECTA van Ali B en sindsdien is ze los. De oogst tot nu toe? Samenwerkingen met onder anderen Famke Louise, Ali B, Ronnie Flex, R3hab en Bizzey en een dikke Top 40-hit met Boef. Tout Est Bon kwam vorig jaar tot de dertiende plek in de Lijst der Lijsten.

Niet te ingewikkeld
Op Tout Est Bon hoorden we al een beetje Frans terugkomen, maar haar nieuwste nummer Arrivé is voor het grootste deel in die taal gezongen. De Limburgse zangeres laat vooral weten dat ze alleen maar lol wil maken met een jongen, zodat het niet al te gecompliceerd is wanneer ze weer vertrekt. De track is geproduceerd door de 24-jarige Boyd Janson, die eerder achter de knoppen bij nummers van Sevn Alias, Latifah en Kalibwoy zat. Rapper Roland Bienga en Revelinho Allesandro Georgensio Ost schreven mee. Arrivé is de soundtrack van de nieuwe film Meskina. 

Foto: YouTube