New Releases: Benson Boone komt met nieuwe track Sugar Sweet

- Releases

 Benson Boone Mia Nicolai Dion Cooper Loreen Oliver Tree David Guetta Numidia Bilal Wahib Dimitri Vegas & Like Mike Ne-Yo Danna Paola Marshmello Manuel Turizo Nicki Minaj Birdy
New Releases: Benson Boone komt met nieuwe track Sugar Sweet

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe tracks voor je op een rij. Deze week hebben onder anderen Benson Boone en Oliver Tree & David Guetta nieuwe tracks uitgebracht. Ook hebben we eindelijk de songfestivalinzendingen van Mia Nicolal en Dion Cooper en Loreen.

BURNING DAYLIGHT – Mia Nicolai & Dion Cooper

We hebben er even op moeten wachten, maar deze week was-ie daar dan eindelijk: de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Mia Nicolai en Dion Cooper waren tot ruim 2 jaar geleden onbekenden van elkaar, totdat oud-winnaar Duncan Laurence ze samenbracht. Er was gelijk een (muzikale) klik en daar zijn ze op verder gaan bouwen. Burning Daylight, een ode aan vallen en opstaan, is geschreven door Duncan, zijn verloofde Jordan Garfield en Mia & Dion. Op dinsdag 9 mei moet het duo voor het eerst aan de bak in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Ze moeten bij de beste 10 acts (van de 15) eindigen voor een plek in de grote finale op zaterdag 13 mei.

SUGAR SWEET – Benson Boone

Tot een paar weken geleden stond de Amerikaanse singer-songwriter Benson Boone nog in de Top 40 met Before You. Het was, na Ghost Town en In The Stars zijn derde hit, die helaas op nummer 38 bleef steken. Op zijn TikTok deelde Benson onlangs al een preview van Sugar Sweet, waaruit al bleek dat het dit keer niet om een ballad gaat. De 20-jarige ster is in april in Europa voor een aantal concerten, onder meer in Paradiso in Amsterdam. Die show is inmiddels uitverkocht.

TATTOO – Loreen

Niet alleen Mia & Dion brachten deze week hun inzending voor het Eurovisie Songfestival in Liverpool uit, ook Tattoo van Loreen verscheen deze week voor het eerst op streamingplatforms. Niet alleen wist de Zweedse zangeres het festival al eens te winnen, haar inzending Euphoria is ook nog altijd de grootste Eurovision-hit in de Top 40. Zeggen dat Loreen favoriet is om de Zweedse inzending te worden is dus een mega-understatement. Net als zeggen dat ze favoriet is voor haar tweede overwinning in Liverpool.

HERE WE GO AGAIN – Oliver Tree & David Guetta

Het opzwepende Miss You werd mede door TikTok een van de verrassendste hits van het afgelopen jaar voor Oliver Tree en Robin Schulz. De sound werkte en dus is er één man die er meteen bovenop springt: David Guetta. Voor zijn nieuwste single strikte hij Oliver en het resultaat is Here We Go Again. Hoewel dus een andere producer, klinkt het als een direct vervolg op Miss You.

VLINDER – Numidia ft. Bilal Wahib

Numidia El Morabet deed in 2015 op 14-jarige leeftijd mee aan The Voice Kids. Sindsdien timmert ze hard aan de weg. Zo scoorde ze al een dikke hit met Boef-samenwerking Tout Est Bon en werkte ze samen met meerdere grote namen. Aan dat rijtje namen mag ze nu Bilal Wahib toevoegen. Hij lanceerde vorig jaar ook de eerste Top 40-hit van Numidia’s Voice Kids-collega Zoë Tauran die nu de ene na de andere hit scoort. Op Vlinder laat Numidia zich van haar kwetsbare kant horen.

Ook deze nieuwe tracks moet je even checken!

Belgische top-dj’s Dimitri Vegas & Like Mike brengen een ode uit aan Mexico. En nee, er zit geen sample in van de Zangeres Zonder Naam. Wel zijn er twee grote namen op te horen. Voor Mexico werkten ze samen met Ne-Yo en Danna Paola die vooral bekend is van haar rol in de populaire Netflix-serie Élite. Verder brengt Marshmello El Merengue uit samen met de Colombiaanse zanger Manuel Turizo en zijn er ook nieuwe tracks van Nicki Minaj en Birdy.