New Releases: Demi Lovato maakt haar comeback

- Releases

 Katy Perry Demi Lovato Ronnie Flex Snelle Frenna Jeangu Macrooy Coldplay
Demi Lovato

Zoals iedere week zetten we de lekkerste en heetste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week keert Demi Lovato eindelijk terug, waren we al in de ban van Jeangu Macrooy en werken drie grote Nederlandse rappers met elkaar samen.

I LOVE ME – Demi Lovato
Demi Lovato was even helemaal uit de picture. De zangeres overleefde een overdosis en werd opgenomen in een kliniek. Dat was in 2018, net op het moment dat ze met Clean Bandit de Top 40 bestormde met Solo. Vorig jaar kwam ze langzaam maar zeker weer terug en deed ze wat acteerklussen, onder andere in Will & Grace en de film Eurovision. Maar vorige maand keerde ze pas echt terug met een indrukwekkend optreden tijdens de Grammys, waar ze Anyone deed. Die track schreef ze een paar dagen voor haar overdosis. I Love Me klinkt als een ode aan de persoon die ze nu is: meer dan ooit zichzelf.

VENUS - Frenna ft. Ronnie Flex & Snelle
Frenna en Ronnie Flex kwam afgelopen week allebei in het nieuws. De eerste rapper haalde de headlines omdat er in Suriname mogelijk een moordaanslag op hem werd gepland en daarom reisde hij niet naar dat land af voor een optreden. Ronnie Flex werd door de VPRO gevolgd voor de documentaire De vlucht van Ronnie en die ging deze week in première. Daarin zijn onder andere de heftige gevolgen van zijn wietverslaving te zien. En Snelle? Die scoort een enorme hit met Smoorverliefd, maar hield zich de afgelopen weken juist stil. Venus brengt het drietal samen op een track.

NEVER WORN WHITE – Katy Perry
Ja, La Perry is zwanger! Dat onthult ze in de videoclip bij Never Worn White. Normaal zijn we nooit van de spoilers, maar aan het einde van de video showt Katy haar prachtige babybuik aan de wereld. Op Instagram liet de zangeres al weten dat ze blij is dat iedereen nu weet dat ze met haar lover Orlando Bloom in blijde verwachting is. Het betekent dat Orlando’s zoon, de 9-jarige Flynn, een broertje of zusje krijgt. Je zou bijna vergeten dat er nog een track aan de clip vast zit en dat is voor het eerst sinds jaren weer een ballad.

GROW - Jeangu Macrooy
Dé release van de week komt toch wel op naam van Jeangu Macrooy, die ons in mei vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. En zoals altijd bij Songfestivalinzendingen, heeft iedereen direct zijn mening klaar over Grow. De één vindt het gospelnummer te gek, de ander moet eraan wennen en weer een ander hoort de track liever nooit meer. Toch is het een feit dat Jeangu een bijzonder verhaal vertelt in het nummer, waarin iedereen zich wel herkent. Er bestaat geen handleiding waarin we alle hindernissen in het leven kunnen overwinnen. Het leven bestaat nu eenmaal uit hoogte- en dieptepunten.

CHAMPION OF THE WORLD – Coldplay
Chris Martin als middelbare scholier. Hoe zou dat er hebben uitgezien? Dat zou je aan zijn oud-klasgenoten moeten vragen, maar in de video van Champion Of The World krijgen we een mooi voorproefje. De track gaat dan ook over jongen die zo graag bij de andere boys van school wil horen, maar net een tikkeltje ‘anders’ is. Maar desondanks probeert hij alles te geven in het even. Champion Of The World is na Orphans, Arabesque en Everyday Life de volgende single van Coldplay's album Everyday Life.

Voor meer nieuwe releases check je onze playlist op Spotify of onze releaselijst!

Foto: YouTube