Artiestafbeelding Demi Lovato

Demi Lovato

Land Verenigde Staten

Geboortedatum 20-08-1992 (25 jaar)

Officiële websitehttp://www.demilovato.com/

  • Statistieken
  •  0Alarmschijf
  •  24 weken in Top 40
  •  308 punten
  •  #2158 aller tijden
  •  4 Top 40-hits

Biografie

Demetria Devonne Lovato wordt bekend als actrice in Camp Rock, dat ze maakt voor Walt Disney. In 2008 verschijnt haar debuutalbum, Don’t Forget, waarvan er in de Verenigde Staten ruim een half miljoen stuks worden verkocht. Die verkoop overtreft ze met haar tweede album, Here We Go Again, ruimschoots. 

 
In 2010 neemt ze zitting in het team van coaches van de Amerikaanse X-Factor. Na drie seizoenen verlaat ze het tv-programma om te werken aan een nieuw album. 
 
In 2013 scoort ze met Heart Attack haar eerste hit in de Top 40. Erg succesvol is het nummer niet, want in drie weken komt het niet verder dan de 31e plaats. Het nummer staat op haar vierde studioalbum, Demi. Daarvan verschijnt in 2014 een Deluxe-edition, waarop ook Up (de samenwerking met Olly Murs) is terug te vinden. Op 1 juli 2015 verschijnt Cool For The Summer. Die track verschijnt als voorloper van haar vijfde studioalbum dat later dat jaar moet verschijnen.
 
In april 2017 is ze te horen op No Promises, de track van Cheat Codes. Twee maanden later levert ze ook de vocalen voor Instruction, de single van Jax Jones. Als voorloper van haar zesde studioalbum verschijnt in de zomer van 2017 de track Sorry Not Sorry. In het najaar maakt ze met Luis Fonsi de Spaans-Engelstalige track Échame La Culpa. 


Top 40-hits

Sorteer op:
ABC
Datum
Meeste punten
Hoogste positieGerelateerde nieuwsartikelen
Social media


Twitter

Facebook

Instagram