Top 40 Award voor Fais

- Nieuws

 Fais
Top 40 Award voor Fais
Fais kreeg de bijzondere onderscheiding als meest succesvolle Nederlandse nieuwkomer in de Media Markt Top 40. Zijn samenwerking met Afrojack, Hey, wist het 22 weken vol te houden in de hitlijst, waarvan 13 weken bij de tien populairste hits van het moment. Daarmee bleef Fais debutanten als Broederliefde en Kris Kross Amsterdam voor. De 25-jarige zanger werd voor zijn optreden in de Ziggo Dome verrast door Jeroen Nieuwenhuize met de award.
 
“Ik zag dit echt niet aankomen. Ik hoop dat ik zo meteen nog kan zingen. Deze is niet alleen voor mij, maar ook voor een hele goede vriend van mij en dat is Afrojack”, zo liet Fais weten.

538Live XXL is de grootste live radioshow van het jaar en vond zaterdagavond plaats in de Ziggo Dome. De 538-jocks ontvingen de grootste nationale en internationale artiesten, waaronder ook Shawn Mendes, Kensington en Clean Bandit. Ruim 15.000 bezoekers waren bij het radiospektakel aanwezig waar, naast optredens, ook de populaire programma-items van de Radio-538 shows voorbij kwamen.