Selena Gomez schittert in trailer A Rainy Day In New York

- Nieuws

 Selena Gomez
Selena Gomez

Selena Gomez is binnenkort naast acteur Timothee Chalamet te zien in de Woody Allen-film A Rainy Day In New York. De trailer is net uit. 

Of we de film ooit gaan zien, is nog maar de vraag. De 83-jarige Allen is een van de beschuldigde acteurs in de #metoo-discussie en Amazon, dat de film zou gaan uitbrengen, trok de stekker uit het project. De regisseur eist nu 68 miljoen dollar van het bedrijf. Ondertussen is wel duidelijk dat de film rond 18 september in Frankrijk wordt uitgebracht..

Hoosbui
Naast Selena en Timothee spelen ook Elle Fanning en Diego Luna een ril in de film. Hun personages worstelen tijdens een hoosbui in New York allemaal met hun gevoelens voor een ander. Timothee en Elle spelen een paar dat een romantisch weekendje weg naar Manhattan boekt. Zij is een aspirant-journalist en hij heeft ambities in de bioscoop. Elle krijgt een interview met een beroemde filmmaker genaamd Raleigh en gespeeld door Liev Schreiber. Hij heeft een primeur voor haar: de regisseur vertelt dat hij 'een echte artistieke crisis doormaakt'.

Kus die alles verandert
Ondertussen krijgt Timothee een rol in de film van zijn vriend en ontmoet hij op de set een betoverende vrouw gespeeld door Selena. De twee moeten elkaar voor de film kussen en die zoen brengt meer teweeg dan ze aanvankelijk dachten...

Foto: BSR Agency