‘Rita Ora flirtte met veel jongere Brooklyn Beckham’

- Nieuws

 Victoria Beckham Rita Ora
‘Rita Ora flirtte met veel jongere Brooklyn Beckham’

Brooklyn Beckham en Rita Ora zouden in 2017 een tijd met elkaar hebben geflirt, zo meldt het Britse The Mirror. Pikant detail: Brooklyn was destijds pas 18 jaar, terwijl Rita toen al de 26 aantikte.

Een bron heeft tegen The Mirror gezegd dat Brooklyn stapelverliefd was op Rita. Maar de zangeres stond erop dat ze gewoon vrienden moesten zijn. Brooklyn maakte heel sneaky kennis met de Let You Love Me-zangeres, door contact op te nemen met haar vrienden. Op die manier werd hij door hen geïntroduceerd bij Rita.

Boze Victoria
Helaas voor de zoon van David en Victoria Beckham: Rita had geen trek in een relatie met de populaire tiener. Toch bleef ze volgens de bron wel contact houden met Brooklyn en dat leidde soms tot stomende berichten naar elkaar. Moeder Victoria was niet zo blij met de flirt van haar zoon met de zangeres en legde hem volgens The Sun een contactverbod op. “Zij zag een aantal teksten die ze naar elkaar hadden verzonden,” vertelt de bron. "Victoria wilde niet dat haar zoon in de war werd gebracht en ze wilde niet dat ze samen zouden uitgaan.”

Inmiddels is de Brooklyn erg gelukkig met model Hana Cross, die naar verluidt wel de goedkeuring heeft van zijn ouders.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!