MTV VMA's: dit waren de hoogtepunten

- Nieuws

 Liam Payn Shawn Mendes Kylie Jenner Nicki Minaj Rita Ora Lil Pump Noah Cyrus Jennifer Lopez Ariana Grande Cardi B Madonna
Cardi B 2018

Maandagavond was de 35e editie van de MTV Video Music Awards in New York. Heel leuk natuurlijk zo'n awardshow, maar minstens zo interessant: de outfits van de sterren. We zetten de hoogtepunten op een rij!

MTV VMA's: dit waren de hoogtepunten

Doe maar chique
De dresscode van de show: 'relaxed'. Veel te mainstream voor Liam Payne, Shawn Mendes en Kylie Jenner. De drie gingen voor netjes, van basic chique (zwarte pantalon en witte blouse) tot een double-breasted designjurk.

MTV VMA's: dit waren de hoogtepunten

Als je maar opvalt
In de categorie 'hoe gekker, hoe beter': Nicki Minaj ging gehuld in dit badpak, met bijpassende riem en sluier. Ook Rita Ora is niet vies van een beetje bloot. De zangeres trok een pikante creatie van designer Jean Paul Gaultier uit de kast. Rapper Lil Pump deed vrolijk mee en liet z'n blouse lekker thuis. Voor het geval je z'n ketting zou missen.

MTV VMA's: dit waren de hoogtepunten

It's a match
En wat doen de stelletjes? Twee opties: óf zijn perfect op elkaar afstemd (Jennifer Lopez & Marc Anthony) óf ze trekken hun eigen plan (Noah Cyrus & Lil Xan en Ariana Grande & Pete Davidson). Punten trouwens voor het opvallende ruimtepakje van Ariana, waar de hele modewereld lyrisch over is.

Om het af te leren nog een aantal hoogtepunten van de show zelf:

MTV VMA's: dit waren de hoogtepunten

Cardi B opende de show. Geen saai welkomstpraatje van de rapster, maar een heuse prank uit: ze beweerde dat ze haar pasgeboren dochtertje in haar armen had. In werkelijkheid zat in het dekentje een felbegeerde Award. Met maar liefst drie Awards won Cardi B de meeste prijzen van de avond. 

MTV VMA's: dit waren de hoogtepunten

Ook Madonna was van de partij. De zangeres bracht een ode aan de overleden Aretha Franklin. De Queen of Pop kreeg daarna bakken met kritiek over zich heen: volgens veel mensen ging de toespraak vooral over Madonna zelf.

MTV VMA's: dit waren de hoogtepunten

Een staande opvatie voor Jennifer Lopez. De zangeres won als eerste latin-artiest de Michael Jackson Video Vanguard Award. En daar bleef het niet bij: J. Lo zong tijdens de show een iconische medley van al haar bekende hits. 

MTV VMA's: dit waren de hoogtepunten

Shawn Mendes had drie nominaties op zak, maar sleepte geen enkele Award binnen. Gelukkig is een optreden tijdens de show ook geen straf. Prima troost!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!