Machine Gun Kelly pakt Eminem terug

- Nieuws

 Imagine Dragons Eminem Machine Gun Kelly
MGK pakt Eminem terug

Na het nieuwe album van Eminem wat afgelopen vrijdag uitkwam met het nummer 'Not Alike' wat op Machine Gun Kelly gericht is, komt Machine Gun Kelly terug met zijn song 'Rap Devil'.

Op vrijdag 31 augustus kwam het album 'Kamikaze' van Eminem uit. Hiermee heeft hij al behoorlijk wat mensen boos gemaakt, waaronder Machine Gun Kelly. De song 'Not Alike' zal gericht zijn op MGK vanwege een tweet uit 2012 waarin MGK het heeft over Eminem zijn dochter Hailie. 

Op maandag 03 september vuurde MGK terug met zijn eigen song 'Rap Devil' wat weer een referentie is op de track 'Rap God' van Eminem uit 2013. in 'Rap God' komen veel conflicten terug uit Eminem zijn carrière en gaat het over het gedrag van andere rappers. 

MGK is niet de enige die boos is op Eminem met zijn nieuwe album. Ook de indierock band Imagine Dragons heeft gereageerd op Eminem zijn Kamikaze vanwege homofobische teksten. Zo tweet de zanger van de band onder andere: ''LGBTQ kids are TAKING THEIR LIVES after being bullied with homophobic slurs''.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!