Geen winst Glennis Grace

- Nieuws

 Snow Patrol Glennis Grace
Glennis Grace

Glennis Grace is er vannacht niet met de winst vandoor gegaan tijdens de finale van America’s Got Talent.

Tijdens de uitslagenshow bleek dat de Nederlandse zangeres niet bij de laatste vijf zat. Illusionist Shin Lim werd de winnaar van het 13e seizoen van de talentenjacht. Hij won een miljoen dollar en een optreden in Las Vegas. Acrobatengroep Zurcaroh en violist Brian King eindigde op de plekken twee en drie. Volgens presentatrice Tyra Banks lagen de uitslagen nooit eerder zo dicht bij elkaar.

Glennis Grace zong tijdens de finale het nummer Run van Snow Patrol. De band liet na afloop weten trots te zijn: “Net het optreden van Glennis Grace gezien bij America’s Got Talent. Wow! Meesterlijk. Geweldig optreden, goed gedaan”, zo schreef Gary Lightbody.

Tijdens de uitslagenshow deed Glennis Grace een duet met Bebe Rexha met wie ze Meant To Be zong. “Dit is een reis geweest en een ervaring die mijn leven heeft veranderd. America’s Got Talent gaf me het platform dat ik nodig had om mijzelf aan Amerika te laten zien. Ik hoop jullie in de nabije toekomst te zien tijdens mijn optredens”, zo deelde Glennis via Instagram. “Ik hoop dat ik de harten van jullie Amerikanen heb gewonnen. America’s Got Talent was zo fantastisch voor me. Ik ben blij dat ik hier, in jullie land, mijn ding mag doen. We zijn bezig met het plannen van een tour. Bedankt voor jullie stemmen!”

(Foto: BSR Agency)