Demi Lovato in ziekenhuis

- Nieuws

 Demi Lovato
Demi Lovato

Demi Lovato is dinsdag met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Volgens TMZ zou de zangeres een overdosis heroïne hebben genomen.

Autoriteiten hebben richting de nieuwssite bevestigd dat verdovende middelen de oorzaak van de spoedopname zijn. Hulpverleners zouden Lovato buiten bewustzijn hebben aangetroffen in haar woning waarna ze is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar zou ze Narcan hebben gekregen, een middel om een overdosis onder controle te krijgen. Inmiddels zou de situatie van de 25-jarige zangeres ‘stabiel’ en ‘onder controle’ zijn. “Demi is bij bewustzijn en bij haar familie die iedereen willen bedanken voor de liefde, gebeden en steun. Een deel van de informatie is niet correct en momenteel vragen ze om privacy”, zo deelde een woordvoerder.

Lovato heeft een verleden met verslavingen. In 2010 liet ze zich opnemen om zich te laten behandelen voor haar verslavingen en haar eetproblemen. De afgelopen zes jaar was ze, zoals ze zelf vol trots deelde, ‘clean’. Met de release van het nummer Sober, vorige maand, bleek dat er een einde aan die periode was gekomen.

Verschillende artiesten delen hun steun via sociale media. Zo schreef Ariana Grande dat ze van haar houdt, hoopt Lily Allen dat ze in orde is en snel zal herstellen en stelde Lady Gaga voor dat we allemaal onze armen vol liefde om Demi heen moeten slaan.

(Foto: BSR Agency)