Mike Posner opnieuw op 1

- Nieuws

 Mike Posner Lil Kleine Ronnie Flex Rihanna Alan Walker G-Eazy Bebe Rexha

Mike Posner heeft de aanval van Rihanna en Lil’ Kleine en Ronnie Flex succesvol afgeslagen. I Took A Pill In Ibiza (SeeB Remix) staat ook deze week nog op nummer 1 in Nederland.

Na de enorme stijging van 31 plekken vorige week, leken Lil’ Kleine en Ronnie Flex de beste papieren te hebben om de koppositie in de Top 40 over te nemen met Niet Omdat Het Moet. En dan had het duo ook nog 1,2,3 dat zomaar naar nummer 1 kon stijgen: die track kwam vorige week binnen op nummer 6.

Te vroeg gepiekt
Maar niets is minder waar: Niet Omdat Het Moet zakt deze week alweer als een baksteen: van 3 naar 7. 1,2,3 stijgt slechts één plekje en komt op de vijfde plek terecht. Rihanna’s Work stond afgelopen week nog riant aan kop op basis van streams, maar ook zij bleek tekort te komen: de track stijgt van 7 naar 3. En aangezien Faded van Alan Walker op 2 blijft staan, is er voor de Amerikaanse zanger geen vuiltje aan de lucht.

Gebeurt er dan verder niets meer in de top 10? Jawel! Me, Myself And I van G-Eazy en Bebe Rexha schiet van 14 naar 9 en verdient daarmee een superstip.