Guns N’ Roses niet blij met Steven Tyler

- Nieuws

 Slash Guns N' Roses Aerosmith Steven Tyler

Guns N’ Roses heeft een cryptische boodschap achter gelaten voor iedereen die zichzelf verantwoordelijk noemt voor de aanstaande reünie van de band. Gezien de timing lijkt die boodschap gericht aan het adres van Steven Tyler, frontman van Aerosmith.

Steven Tyler was dinsdag te gast in de radioshow van Howard Stern en liet los dat hij betrokken zou zijn geweest bij de reünie van Guns N’ Roses: “Ik was dat niet alleen, maar ik ontmoette Axl vorig jaar een paar keer, net als twee en drie jaar geleden”, zo vertelde hij. “Jullie moeten weer samen komen. Er is altijd een plek en moment dat, wanneer je dat niet doet, je het zult missen”, zo zou de boodschap aan het adres van Guns N’ Roses geweest zijn.


Dat maar weinig de band Guns N’ Roses ontgaat blijkt uit de reactie die vrij snel daarna online verscheen: “Guns N’ Roses wil met respect iedereen bedanen die verantwoordelijkheid nemen voor onze aankomende shows en alles daartussen in. Vooral diegene die we al jaren niet hebben gesproken die, via de kracht van media, een zogenaamde cruciale rol, zo niet een niet-bestaande rol, hebben gespeeld. Wij en de fans zijn dankbaar!”


Op 8 en 9 april opent Guns N’ Roses de T-Mobile Arena in Las Vegas met twee uitverkochte shows.