Gratis concert voor Orlando club werknemers

- Nieuws

 Nick Jonas Demi Lovato
Gratis concert voor Orlando club werknemers

Demi Lovato en Nick Jonas verrasten 30 werknemers van de nachtclub in Orlando, waar recent een schietpartij plaatsvond. De medewerkers kregen gratis tickets voor hun concert.

De werknemers kregen niet zomaar tickets; alle werknemers kregen een suite en hadden na afloop een ontmoeting met de twee. Tijdens het concert was er veel aandacht voor het incident dat afgelopen maand plaatsvond. Zo nodigden Nick en Demi een man, genaamd Hank, uit op het podium om een aantal woorden te spreken. 

 

"Orlando, jullie hebben veel meegemaakt afgelopen maand. Twee schietpartijen, waaronder de grootste en dodelijkste die de Verenigde Staten ooit heeft gezien. Ik wil jullie uitnodigen om te bidden. Maar ik vraag jullie om dit samen te doen, zodat we samen bidden, samen helen... Geweld zal nooit het laatste woord hebben. Met 10.000 man sterk staan we op om te zeggen dat de liefde altijd wint."

 

Na een moment stilte verscheen R&B-zangeres Andra Day op het podium die, samen met Lovato en Jonas, het nummer Rise Up zong terwijl de namen van de slachtoffers op een groot scherm te zien waren.