Jarig: Sevn Alias

- Jarig

 Sevn Alias
Sevn Alias 2018

Vandaag is de talentvolle Sevn Alias 22 jaar geworden. Sinds 2015 scoort de rapper hit na hit. In 2018 had Sevn ook een rol in de populaire serie Mocro Maffia te pakken. 

Sevn Alias' grootste hit Tempo stond op nummer vier in de Top 40. ook bereikte hij met drie andere nummers ook een plekje in de hitlijst: Gass, One Night Stand en Patsergedrag.

Check hieronder de highlights uit Sevn Alias' carrière. Meer weten over de rapper? Lees de biografie van Sevn Alias.


Jeugd Sevn Alias
Sevn Alias is de zoon van een Surinaamse vader en een Surinaams-Antilliaanse moeder. Samen met zijn ouders woonde hij in Amsterdam-West waar hij opgroeide tussen Marokkaanse jongeren. Die cultuur is nog steeds terug te horen in zijn muziek, zo gebruikt hij veel Marokkaanse woorden. 

Samenwerking SBMG
In 2015 startte Sevn Alias zijn muziekcarrière als rapper. Hij werkte mee aan Mandela van SBMG, een track die werd onderscheiden met een gouden plaat. . De jonge rapper werkte met nog meer grote namen samen waaronder,  Hef en Jonna Fraser.

Sevn Alias eigen nummers
Sevn Alias sleepte veel samenwerkingen binnen, maar ook zijn eigen nummers scoorden goed. Zo behaalde hij met zijn solotracks gemiddeld drie miljoen streams op Spotify. 

Herman Brood Academie
Sevn Alias werkt hard aan zijn carrière. Hij volgde zelfs een speciale opleiding: de studie Hiphop aan de Herman Brood Academie in Utrecht. 

Sevn Alias in Mocro Maffia
Sevn Alias is niet alleen geïnteresseerd in muziek, ook acteren is een passie van de rapper. In de nieuwe populaire serie Mocro Maffia speelt hij de rol van Stille. 

Sevn Alias 2018
Met zijn 22 jaar heeft de rapper nog een lange carrière voor de boeg. Inmiddels heeft Sevn Alias al zes albumd uitgebracht. Zijn meest recente album Recasso kwam dit jaar uit.

Sevn Alias viert zijn verjaardag samen met Gregory Porter, Puff Daddy en Dr Phunk. Toen de rapper werd geboren stond The Kelly Family - I Can't Help Myself op #1. Ook weten welke hit op jouw geboortedag bovenaan de hitlijst stond? Check de calculator.

Grootste Top 40-hit:
Jairzinho ft. Sevn Alias, BKO & Boef - Tempo
Check de songtekst.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!