Hallo blijft nummer 1 in Streaming Top 40

- Hitlijsten

 Antoon Kris Kross Amsterdam Sigourney K Donnie Mart Hoogkamer Big2 Cristian D Bilal Wahib La$$a Sevn Alias Kempi 4 Town Dave
Hallo blijft nummer 1 in Streaming Top 40

Antoon is nog altijd op zowel de eerste als de tweede plek te vinden.

Het gaat Antoon nog altijd voor de wind in de streams. Hallo blijft de meestgestreamde track en zijn Kris Kross Amsterdam en Sigourney K-samenwerking Vluchtstrook staat nu voor een ongeëvenaarde elfde week op de tweede plek in de Streaming Top 40. De top 3 wordt afgemaakt door Donnie en Mart Hoogkamer. Bieber Van De Kroeg stijgt vier plekken en komt op 3 terecht. Het is voor Donnie zijn derde top 3-hit in de Streaming Top 40 en voor Mart zijn tweede.

Nog meer succes voor Antoon: Tantoe Lekker, zijn samenwerking met Big2 is de snelste stijger in de lijst van deze week. Die hit gaat van 26 naar 15. Minder goed gaat het met de nieuwe single van Cristian D. Waar voorganger Amsterdam maar vijf plekken omlaag gaat, valt 1234 met Bilal Wahib en La$$a van 19 naar 32.

De hoogste van drie binnenkomers deze week is voor Sevn Alias en Kempi. Zoveel Pijn komt binnen op 18 en is voor Sevn na Vreemde Voor Mij met Sigourney K zijn tweede Streaming-hit van dit jaar. Voor Kempi is het zijn eerste notering in vijf jaar. Ook 4 Town komt de Streaming Top 40 binnen. Nobody Like U uit de film Turning Red, geschreven door Billie Eilish met haar broer Finneas, is nieuw op 28. De laatste binnenkomer is voor de nummer 1 in de UK van dit moment. Britse rapper Dave komt binnen op nummer 33 met Starlight.