Streaming Top 40: Easy On Me weer op 1

- Hitlijsten

 Adele
Streaming Top 40: Easy On Me weer op 1

In de week na de release van ’30’ heeft Adele met Easy On Me weer de meest gestreamde hit van ons land te pakken.

De Britse stond al twee weken op de eerste plaats maar moest daarna drie weken lang genoegen nemen met andere posities in de top 3. Deze week keert Easy On Me terug op nummer 1. Love Nwantiti (Ah Ah Ah) van CKay zakt naar 2 en Pepas van Farruko komt op 3.

Amsterdam van Flemming weet voor een vijfde achtereenvolgende week te stijgen en komt deze week op nummer 4. Ondertussen klimt Acraze met Do It To It voor het eerst de top 5 binnen. All Too Well van Taylor Swift is, met 21 plaatsen winst, op nummer 17 de snelste stijger. Ondertussen weet ook All I Want For Christmas van Mariah Carey al flink wat te stijgen. De klassieker klimt 14 plaatsen en is, nog steeds, de enige kersthit in de lijst.

Met de release van het album An Evening With Silk Sonic wist Smokin Out The Window vorige week binnen te komen in de Streaming Top 40 op nummer 21. De hoogste nieuwe van afgelopen week is nu echter de snelste zakker. De samenwerking tussen Anderson .Paak en Bruno Mars zakt 12 plaatsen naar nummer 33.

Bilal Wahib pakt met Streken Van Een Duivel, een track met Frenna, de hoogste van drie nieuwe binnenkomers. Het gelegenheidsduo staat genoteerd op plek 30. De vorige track van Bilal, Ibiza, begon in de lijst op nummer 35 en wist in de daaropvolgende week liefst 30 plekken winst te pakken. Ibiza zakt in de lijst van deze week 7 plaatsen naar nummer 25.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 3) EASY ON ME- Adele

17 (38) ALL TOO WELL (TAYLOR’S VERSION)- Taylor Swift

30 (--) STREKEN VAN EEN DUIVEL- Bilal Wahib feat. Frenna

31 (--) DAT HEB JIJ GEDAAN- Meau

36 (--) ONE RIGHT NOW- Post Malone and The Weeknd