Someone To You blijft meest gedraaid

- Hitlijsten

 Banners
Someone To You blijft meest gedraaid

Voor de tweede week is Someone To You van Banners de meest gedraaide track op de Nederlandse radio.

De zanger uit Liverpool blijft ook deze week Let’s Love voor, de track waarmee David Guetta en Sia voor de tweede week op nummer 2 staan. Midnight Sky, dat eerder al vijf weken in de top 3 stond, keert daar nu terug op plek drie. Zowel Let’s Love als Midnight Sky stonden eerder al op nummer 1 in de Airplay Top 40.

De nieuwe lijst telt één nieuwe binnenkomer via Paradise waarmee Meduza voor de derde keer een radiohit te pakken heeft. De samenwerking van het Italiaanse trio is ditmaal met Dermot Kennedy die vorig jaar zelf met Power Over Me tot nummer 2 in de Airplay Top 40 wist te komen. Naast Meduza en Dermot Kennedy zien we in de lijst ook vier re-entries waarbij Mood van 24kGoldn en Iann Dior de hoogste is op plek 28. Daarbij laten de kersthits nog even verstek gaan. Vorig jaar wisten in week 48 de eerste kersthits de Airplay Top 40 al te halen. Toen echter was het de laatste week van november.

Impossible van Nothing But Thieves leek vorige week even flink in te moeten leveren door 14 plaatsen te zakken naar nummer 35. Een deel van dat verlies weet de band nu te compenseren door weer negen plekken te stijgen. Dat maakt Impossible ook de snelste stijger. Het meeste verlies is er voor de ex-Alarmschijf van Armin van Buuren en Duncan Laurence die met Feel Something 16 plaatsen moeten inleveren op nummer 23.

Alle hits uit de Airplay Top 40 check je hier.

1 ( 1) SOMEONE TO YOU- Banners

18 (--) PARADISE- Meduza & Dermot Kennedy 

26 (35) IMPOSSIBLE- Nothing But Thieves