Jerusalema opnieuw meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Master KG Nomcebo
Jerusalema opnieuw meest gestreamde hit

Voor de zesde week is Jerusalema de nummer 1 in de Streaming Top 40.

Dat maakt de track van Master KG en Nomcebo dit jaar de derde hit (en eerste internationale) die zo lang het meest gestreamd weet te blijven. Ook 17 miljoen mensen (van Davina Michelle en Snelle) stond zes weken op de eerste plek. Tout Est Bon (van Boef en Numidia) wist er zelfs nog een zevende week aan vast te knopen. Mood van 24kGoldn en Iann Dior, dat al een weekje op 1 wist te komen, staat nu voor de zevende week op nummer 2.

Head Shoulders Knees & Toes van Ofenbach, Quarterhead en Norma Jean Martine wist de Streaming Top 40 niet direct te bereiken. De track kwam vorige week binnen op nummer 35 en stijgt nu door naar nummer 24. De lijst van deze week telt drie nieuwe binnenkomers. Daarbij is Therefore I Am van Billie Eilish op nummer 19 de hoogste nieuwe.

In de Streaming Top 40 is ook de eerste kerstversiering weer opgedoken. In vergelijking met voorgaande jaren is dat iets eerder; in 2018 en 2019 kwam All I Want For Christmas (Is You) van Mariah Carey binnen in week 48. Dit jaar gebeurt dat een weekje eerder. Wel is de binnenkomst op nummer 35 een stuk lager dan de voorgaande twee jaren toen Carey al meteen in de bovenste helft wist terug te keren. Na Vakantie en Savage Love (Laxed – Siren Beat) die respectievelijk 22 en 21 weken in de lijst staan volgt All I Want For Christmas (Is You) als de op twee na langst genoteerde track.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) JERUSALEMA- Master KG ft. Nomcebo

19 (--) THEREFORE I AM- Billie Eilish

24 (35) HEAD SHOULDERS KNEES & TOES- Ofenbach & Quarterhead (feat. Norma Jean Martine) 

35 (RE) ALL I WANT FOR CHRISTMAS (IS YOU)- Mariah Carey 

39 (--) SAVE YOUR TEARS- The Weeknd 

40 (--) LET’S LOVE- David Guetta & Sia