Dance Monkey in Global Top 40 nog steeds op 1

- Hitlijsten

 Drake Selena Gomez Future Ed Sheeran Tones And I Justin Bieber
Tones And I

Ondanks dat Tones And I haar Top 40-hit Dance Monkey afgelopen vrijdag van de eerste plek in de Top 40 verdween, staat ze in de Global Top 40 nog wel aan kop.

Dit is de zesde week dat Tones And I met Dance Monkey op 1 staat in de Global Top 40. Maar de Australische zangeres staat veel langer in de lijst, zo staat ze sinds oktober al in de top 3. Op één weekje na, toen ze op de 4e positie te vinden was. 
Ondanks dat Dance Monkey het nog steeds goed doet in de Global Top 40 heeft ze wel een aantal tracks in haar nek zitten. Zo staat de nieuwe track van Justin Bieber, Yummy, al twee weken op nummer 2. En zij er deze week twee nieuwe binnenkomers die meteen in de top 10 staan. Selena Gomez komt binnen met haar single Rare op de zesde plek en Future komt met zijn samenwerking met Drake binnen op de vierde positie. 

Inmiddels heeft Shape Of You van Ed Sheeran de Global Top 40 voor de achtste keer verlaten. Vorige week las je al dat de kans groot was dat hij de 91 weken in de lijst niet ging halen. Shape Of You kwam in 2017 binnen in de Global Top 40 en verliet de lijst acht keer, maar daarmee stond hij in totaal wel 90 weken in de Global Top 40. 

1 ( 1) DANCE MONKEY- Tones And I
Bekijk hier de songtekst van Dance Monkey 

2 (2) YUMMY- Justin Bieber
Bekijk hier de songtekst van Yummy

6 (--) RARE- Selena Gomez
Bekijk hier de songtekst van Rare

4 (--) LIFE IS GOOD- Future ft. Drake
Bekijk hier de songtekst van Life Is Good

De hele Global Top 40 van deze week check je hier

(Foto: YouTube)