Crazy grootste radiohit 2018

- Hitlijsten

 Sia David Guetta Julia Michaels Zonderling Lost Frequencies
Lost Frequencies | Zonderling | Crazy

Crazy, de Belgisch-Nederlandse samenwerking tussen Lost Frequencies en Zonderling is de meest succesvolle radiohit van het jaar.

De track hield het dit jaar liefst 43 weken vol bij de 40 meest gedraaide hits op de Nederlandse radio. Daarmee scoorde Crazy liefst 144 punten meer dan Flames (van David Guetta en Sia) dat op de tweede plaats eindigde voor Hurt Somebody (van Noah Kahan en Julia Michaels). Lost Frequencies en Zonderling stond overigens maar één weekje in de top 3.

Know You Better van Fais is de meest succesvolle Nederlandse radiohit geworden. De track van de 28-jarige zanger stond 31 weken in de Airplay Top 40 en stond daarbij eind juni op de eerste plaats. Zoutelande, de hit van Bløf en Geike Arnaert, is de meest succesvolle Nederlandstalige radiohit van 2018.

Dua Lipa is de enige act die met 4 hits in de top 100 van meest gedraaide radiohits is gekomen. One Kiss, haar samenwerking met Calvin Harris, is daarbij de meest succesvolle. Ook staat de Britse in de lijst met Homesick, Electricity en IDGAF.

De complete Airplay Top 100 over 2018 check je hier.

1 CRAZY- lost frequencies & zonderling (armada music)
Check hier de songtekst van Crazy

2 FLAMES- david guetta & sia (warner music)
Check hier de songtekst van Flames

3 HURT SOMEBODY- noah kahan & julia michaels
Check hier de songtekst van Hurt Somebody