Blijven Slapen meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Snelle Imaani
Blijven Slapen meest gestreamde hit

Snelle en Maan hebben met Blijven Slapen voor het eerst de meest gestreamde track van de afgelopen week in handen.

De afgelopen acht weken stond Blijven Slapen steevast in de top 4 en zelfs vijf keer op nummer 2 maar de eerste plek bleef steeds onbereikbaar voor Snelle en Maan. Tot deze week nu ze de eerste plek weten over te nemen van Lil Nas X die met Montero (Call Me By Your Name) zelfs naar nummer 5 zakt. Exact een jaar geleden stond Snelle ook op nummer 1, toen via 17 Miljoen Mensen en met Davina Michelle.

Peaches van Justin Bieber, Daniel Caesar en Giveon heeft ook de eerste plek in de Streaming Top 40 nog niet weten te bereiken. De afgelopen vijf weken stond de track in de top 3 en daar komt nu, met een derde week op nummer 2, een zesde week bij. Goud van Suzan en Freek klimt twee plaatsen naar nummer 3 en komt zo voor het eerst in de top 3.

De Streaming Top 40 telt vijf nieuwe binnenkomers en daarvan zijn er drie van eigen bodem; Lil Kleine is met Regen de hoogste Nederlandse nieuwkomer op nummer 9. Drie plekken hoger zien we dan Your Power van Billie Eilish die opnieuw hoge ogen gooit met haar binnenkomst op nummer 6. Toch heeft het verleden uitgewezen dat voor Eilish een hoge binnenkomst niet steevast ook een nummer 1-hit in de Streaming Top 40 betekent.

Más Más Más van Rolf Sanchez is met 40 weken in de lijst niet alleen één van de twee langst genoteerde tracks; ook klimt zijn hit elf plaatsen en dat maakt het de snelste stijger op nummer 29. Terloops passeert hij ook de opvolger Ven Ven die deze week naar nummer 36 zakt. De snelste zakker komt op naam van Jaap Reesema en Pommelien Thijs die met Nu Wij Niet Meer Praten 14 plekken verliest en op nummer 39 komt.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier

1 ( 2) BLIJVEN SLAPEN- Snelle x Maan

6 (--) YOUR POWER- Billie Eilish

9 (--) REGEN- Lil Kleine

17 (--) KLEINE GROTE VRIEND- André Hazes & John Ewbank

29 (40) MÁS MÁS MÁS- Rolf Sanchez

37 (--) LITTLE BIT OF LOVE- Tom Grennan

40 (--) AFRAID OF THE DARK- Chef’Special