Airplay Top 40: Dura leidt opnieuw

- Hitlijsten

 Ed Sheeran Daddy Yankee Fais Wulf The Chainsmokers Alvaro Soler Matt Simons
Airplay Top 40: Dura leidt opnieuw

Dura van Daddy Yankee staat opnieuw bovenaan de Airplay Top 40 van deze week. De track werd het meest gedraaid op de Nederlandse radio. De top 10 is deze week aardig door elkaar geschud.

Want de Puerto Ricaan op nummer 1 krijgt concurrentie. Fais gaat van 3 naar 2 met Know You Better, terwijl Matt Simons flink op stoom komt. De Amerikaanse zanger vliegt met We Can Do Better van 6 naar 4 en hoeft alleen Happier van Ed Sheeran nog te verslaan om in de top 3 te komen. Ook Armin van Buuren zit weer in de lift: zijn Therapy gaat van 7 naar 6. Daarmee lijkt er na 15 weken nog altijd rek te zitten in de track.

Wulf en Michael Schulte hard omhoog
De opvallende stijgers zijn deze week voor Michael Schulte en Wulf. Het Songfestival ligt inmiddels alweer ver achter ons, maar You Let Me Walk Alone, de Duitse inzending, krijgt steeds meer airplay op Nederlandse radiostations. Michael stijgt van 28 naar 15. 

Vlak daaronder vinden we Switching Gears van Wulf, dat van 27 naar 16 knalt. Opvallend, want momenteel krijgt zijn nieuwe single Watch Me Go ook al veel spins op de radio. Ook Back To You van Selena Gomez en Ocean van Martin Garrix en Khalid gaan weer hard.

The Chainsmokers hoogst nieuw
Vier binnenkomers telt de Airplay Top 40 deze week. Ex-Alarmschijf Side Effects van The Chainsmokers en Emily Warren is de hoogste nieuwe op 32.

Wil je de complete Airplay Top 40 checken dan klik je hier.

Foto: YouTube

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!