Global Top 40: Mi Gente stevig op 1

- Hitlijsten

 J Balvin Willy William
Global Top 40: Mi Gente stevig op 1

In de nieuwste Global Top 40 staat Mi Gente stevig op nummer 1.

De track van J. Balvin en Willy William verwees Look What You Made Me Do (van Taylor Swift) afgelopen week naar de tweede plaats. Deze week kreeg het nummer een flinke impuls nadat afgelopen donderdag de remix verscheen met daarop de vocalen van Beyoncé. De hoogste nieuwe van vorige week, Rockstar (van Post Malone en 21 Savage) is nu de voornaamste concurrent en sluit aan op nummer 2. Despacito (van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber) blijft zitten op nummer 3. Ondertussen weet Havana (van Camila Cabello en Young Thug) de top 10 te bereiken.

Becky G, die in ons land in 2014 een hit scoorde met Shower, kwam vorige week met Mayores binnen in de Global Top 40. De Spaanstalige track is met tien plaatsen winst op nummer 21 de snelste stijger in de lijst.

Criminal (van Natti Natasha en Ozuna) is de enige nieuwe hit in de lijst op nummer 28. Verder keren wel vier eerdere hits terug in de lijst. Daarbij is Perfect van Ed Sheeran de hoogste re-entry op nummer 24. De track van Sheeran stond eerder al tien weken in de lijst en wist daarbij eind maart al nummer 13 te bereiken. Minder goed vergaat het deze week Lil Uzi Vert – zijn XO Tour Llif3 is met 6 plekken verlies de snelste zakker op nummer 32.

De complete Global Top 40, die iedere woensdagochtend online staat, check je hier. Wil je de lijst voortaan al eerder kunnen zien? Registreer je dan als member van top40.nl via deze link.

1 ( 1) MI GENTE- j. balvin & willy william / beyonce

21 (31) MAYORES- becky g feat. bad bunny

24 (RE) PERFECT- ed sheeran

28 (--) CRIMINAL- natti natasha x ozuna

37 (RE) HUMBLE- kendrick lamar

 

39 (RE) CONGRATULATIONS- post malone featuring quavo

 

40 (RE) FEEL IT STILL- portugal. the man

De Global Top 40 check je ook op YouTube en via Spotify.