Machine Gun Kelly komt naar Nederland

- Concerten

 Machine Gun Kelly
Machine Gun Kelly komt naar Nederland

Hij kondigde vandaag zijn Mainstream Sellout tour aan.

Goed nieuws voor de fans van rapper/rockster Machine Gun Kelly: hij gaat op tour. De Amerikaan kondigde vandaag een grote wereldtour aan. Hij begint zijn reeks concerten in Amerika waar hij vanaf juni zal optreden met een grote groep bekende gasten. In het Amerikaanse deel van de tour zullen Willow, Avril Lavigne, Travis Barker en PVRIS hem vergezellen.Vervolgens zal hij vanaf september door Europa touren.

In Europa zal MGK shows doen in bijvoorbeeld Keulen, Praag en Brussel. Hij eindigt het Europese deel van zijn tour in de Amsterdamse AFAS Live. Daar zal Iann Dior zijn voorprogramma verzorgen. MGK doet de tour ter gelegenheid van zijn nieuwe album Mainstream Sellout dat komende vrijdag uitkomt. Het is zijn tweede album dat, mede dankzij de medewerking van Blink-182 voorman Travis Barker, een echte punkrocksound zal gaan hebben.Op het album zullen onder anderen Lil Wayne, Bring Me The Horizon en Blackbear te horen zijn.

Machine Gun Kelly scoorde in Nederland tot nu toe twee Top 40-hits. De eerste was met Bad Things samen met Camila Cabello in 2016. De tweede was recent nog toen tweede Mainstream Sellout-single Emo Girl met Willow de lijst haalde. De kaartverkoop voor zijn concert in de AFAS Live start vrijdag om 10.00.