Top 40

week 42 (16 oktober 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
15
11
20
Details OneRepublic - Run
1120
4
531
25
25
18
Details Dua Lipa - Love Again
2518
3
470
29
-
1
Details Flemming - Amsterdam
-1
 
29
12
32
26
18
Details John Mayer - Last Train Home
2618
 
14
395
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


16 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@Bas, Leuk van Antoon is sinds enkele weken ook een radiohit op 3FM en 100 % NL
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
@ Frankly nee dat begrijp ik, maar Antoon toch ook absoluut niet? Kevin is op het moment wel aan het pieken qua streams e.d. maar Antoon al op z'n retour. @ Erik, ja de plaat heeft geen airplay, maar dat zijn er opzich meer in deze lijst.
Top 40 profiel van Eric B
Eric B  - 
Ik heb mijn geloof in de hitlijsten verloren sinds de prachtige nummers van ABBA niet eens meer de top40 haalden. Wat een afgang dat echte muziek niet meer gewaardeerd wordt; sterker nog, niet eens meer gedraaid wordt. Allemaal eenheidsworst. Ik haak af. Ik stel op Spotify wel m'n eigen hitlijsten samen. Jammer dat de top40 zo teloor is gegaan.
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@Jacket, Rondé stijgt deze week de Spotify Top 50 in en staat bijna in de Airplay Top 10 , tel uit je winst. @ Bas van Dijk : Samen van Kevin is vooralsnog geen (radio) single 0 plays.
Top 40 profiel van Jacket
Jacket  - 
Heel vreemd. Ronde stijgt naar 11 maar helft 'slechts' 2,5 miljoen streams op Spotify en staat ook niet hoog in de airplay. Waar komt dat dan vandaan?
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
@Bas Begrijp ik ook niet. Ik zie dat Kevin & Jade erg hoog staan op 6 in de Spotify Top 50. Dan moet zo'n plaat toch door naar de Top40? Of wordt deze plaat genegeerd op de radiostations?
Top 40 profiel van Johan van Ginderen
Johan van Ginderen  - 
@Bas van dijk, het is tegenwoordig zo goed als onmogelijk een goede hitlijst samen te stellen. Het geeft alleen een beeld van de wat meer in het oog springende nummers van dit moment. Maar de meest populaire in deze volgorde? Ligt er maar aan hoe je de boel samenstelt. Op elke manier is wel wat af te dingen. Dus waarom de 1 wel en de ander niet doorgaat, ach, natte vingerwerk.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS = Easy On Me - Adele
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
FAV is voor Tiesto en Lucas & Steve met ooh la ooh la
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Yes Ronde stijgt flink😀volgende week in de top 5? Gelukkig volgende week Adele met haar nieuwe single op één
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Sorry dat ik dit blijf doordrammen maar kan iemand mij uitleggen hoezo Antoon wel door mag, maar Kevin niet???
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Mooi, drie Nederlandstalige liedjes binnen en eindelijk weer succes voor Bilal Wahib. Want ondanks zijn misstap blijft hij een groot talent. En meer Nederlands succes, want Rondé stijgt opnieuw goed door. En ben erg blij dat PDM met Dopamine doorstijgt. Hopelijk geldt dat de komende week ook voor Rain Radio. Ook hoop ik dat Lil Nas X nog meer omhoog gaat, het liefst naar 1!
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
Ik ben de top 2 inmiddels wel meer dan zat, maar blijkbaar Nederland nog niet. En dat terwijl er genoeg aanwas is om de lijst eens goed op te schudden.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Dat the Script zakt is zeer jammer, Ik ga zwemmen nu bijna weg en Woman is weg, mooi!. Top weinig beweging, maar wel goede. Al vind ik dat Bad Habits meer op 1 mocht staan nu Stay op 7wk staat en Ed maar op 5wk. Rondé maar mooi ineens 11e boven met veel bombarie aangekondigde Universe en Lil Nas en CKAY. Acapulco stijgt door, zoals The script had gemoeten. Blij met thunder, dopamine (en dan 2 stip-entries die dopamine sandwichen). Talk about mag wel weg. Wordt er steeds minder fan van. Adele hoort AS te krijgen, maar zie het ook gebeuren dat JB of S&F hem krijgt. Maar het hoort Adele te worden.
Top 40 profiel van Marco Oussoren
Marco Oussoren  - 
@Sander Ik tel toch echt 4 binnenkomers
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
The script gaat jammer genoeg weer richting exit. Gelukkig stijgt Enrique Iglesias weer een plekje. Jason Derulo stijgt ook mooi door. De 3 binnenkomers zijn niet heel bijzonder. Alarmschijf hoop ik James Morrison met Who's gonna love me now maar zal wel Adele worden.