Top 40

week 41 (9 oktober 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
11
9
19
Details OneRepublic - Run
919
4
505
25
22
17
Details Dua Lipa - Love Again
2217
3
454
26
19
17
Details John Mayer - Last Train Home
1917
 
14
386
31
30
3
Details Doja Cat - Woman
303
30
28
39
29
11
Details Sjaak - Trompetisto
2911
19
127
40
33
8
Details Maan - Niks Is Heilig
338
 
15
134
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


12 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Arjan je snapt dat Alone gedraaid wordt op Q, 2 en 3FM? en love nwantiti nergens?
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
Ik weet dat ik waarschijnlijk niet de mening van heel Nederland verkondig, maar het is toch belachelijk dat een nummer als Love Nwantiti in de LdL komt en een prachtig nummer als Alone van Rbm & the Thieves enkel en alleen omdat het lied stelselmatig niet gedraaid wordt door de meeste stations?
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Het zou natuurlijk leuk als Sigrid AS wordt. Geweldige nummer van dit nieuwe talent.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
De terugval van Love Tonight was wel een beetje te verwachten aangezien Q hem afgelopen vrijdag van de rotatie heeft gehaald. Verder had ik verwacht dat Thunder en That's What I Want hoger zouden staan, maar verder geen hele grote verrassingen. AS moet haast wel Nederlandstalig worden, of het nou Racoon, Flemming of misschien zelfs Jaap Reesema wordt
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Ik weet waarom, maar toch vind ik het jammer dat ABBA niet de LdL gehaald heeft. Leuk dat CKay op 17 binnen wandelt. Weer eens iets anders. En ook blij dat Racoon binnen fietst. Teleurstellend dat het gelukshormoon Dopamine niet wat sneller omhoog gaat, want het is een fantastische track. The Script blijft helaas ook al hangen. Jammer dat Me Pase toch niet het linker rijtje heeft weten te bemachtigen. John Mayer zit in trein naar de uitgang, hopelijk ergens vertraging of een omleiding, want het is een goede track. Shouse zit ook al op de schans. Verder heel mooi dat Ronde nu sneller omhoog gaat, geheel terecht. Ook heel verheugd over de andere superstippen, chapeau! Shivers blijft wat achter bij de verwachtingen. Mart zwemt lekker vlotjes naar de uitgang. Lost Frequencies in de Top 10, heel mooi. En de Top 3 blijft eensgezind. Wat zou daar volgende week gebeuren?
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Jammer hoor dat ABBA niet is binnen gekomen op nr.40. Veel dank aan alle radiozenders die deze plaat geen goede airplay hebben gegeven. Verder is het deze week een vrij saaie Top 40.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Opzich wel een goede lijst deze week. Hoop wel dat er een keer wat verfrissing in de top 2 mag komen, en sowieso wel een nieuwe nummer 1. Bad Habits mag van mij wel grootste hit van het jaar worden, en dat zal het ook worden. Alarmschijf denk ik voor Amsterdam of Who's In Your Head.
Top 40 profiel van Martijn Poortvliet
Martijn Poortvliet  - 
Uiteraard geen ABBA. Hun tracks hebben 1 week hoge streamingaantallen gehad en zijn daarna alweer hard weggevallen. Tel daar geen tot weinig airplay bij en er is totaal geen basis voor een Top 40-notering.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Terugkomend op mijn eerdere reactie. Ik ben al beantwoord op mijn vraag:)
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Helaas geen ABBA binnen zonde, maar uiteraard wel het vreselijke nummer dat op 17 binnenkomt en deze week keihard gefaald heeft in repeat of niet en dan ook nog op 1 streaming. Als ik in de Spotify top 50 Nederland kijk staat dat nummer niet eens in de top 10, dus waar is dat op gebaseerd?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Hmm, Racoon toch mee OK. Heat waves top10 niet verwacht, evenals Love Tonight slachtoffer is bovenin. Dua alweer nu 4e, door naar 1, want Stay nu al 6 weken totaal 1e. Apart Ckay boven Universe en Lil nA.S. X. Rondé gaat eindelijk goed omhoog, maar helaas ten koste van Mayer, Hero en Enrique. Doja mag wel weg. Sjaak nu echt de sjaak en Maan zal komende week ook weggaan. Dat S&F zakken is jammer, airplay trekt vgm wel wat aan volgens de airplay top40, hebben daar nu een piek. Thunder, I want it all en Dopamine vallen echt tegen qua verloop en hadden hoger gemogen.
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
Geen ABBA dus....