Top 40

week 40 (2 oktober 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
9
7
18
Details OneRepublic - Run
718
4
475
19
19
16
Details John Mayer - Last Train Home
1916
 
14
371
22
18
16
Details Dua Lipa - Love Again
1816
3
438
29
26
10
Details Sjaak - Trompetisto
2610
19
125
30
34
2
Details Doja Cat - Woman
342
30
18
33
23
7
Details Maan - Niks Is Heilig
237
 
15
133
40
37
9
Details Sera - Only Us
379
 
28
51
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


22 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@John blijkbaar is dat moeilijker dan gedacht: de versie die nu in de Tipparade staat heeft gistermiddag Repeat of Niet niet overleefd, dus het is maar de vraag of die versie erin komt... waarschijnlijk gaan ze dan toch voor het origineel want die scoort ook het beste op Spotify
Top 40 profiel van John
John  - 
CKay nog niet in de lijst.... staat overal in de top 10... single top 100 zelfs # 1. Keuze maken uit de 8 versies die er zijn is toch niet moeilijk !
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
@Pim Het is zelfs zo dat "Thats what I want" ook nog eens verkozen is tot 538Favorite. Dus nog meer extra airplay. Ook bijzonder, want in de 538 Top 50 is Lil Nas X met dit nummer ook al binnen. Maar een grote hit gaat het worden. In de Mega Top 30 kwam deze track zelfs binnen op 5. Overigens allemaal heel terecht. Wat mij betreft mag deze snel op 1 in alle hitlijsten :-)
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
Lekker kungs zet zo door en kom op elke radiozender tussen de hits(dit verveeld nooit) ook lekker dat eindelijk Elton Johns collab in de top 10 staat, en peppas nog steeds in de bovenste regionen,. Snap alleen niet wat bad habits daar moet is totaal geen bijzonder nummer
Top 40 profiel van Pim Van Hooren
Pim Van Hooren  - 
Ik snap dat mensen het irritant vinden dat tracks die al in de lijst staan Alarmschrijf worden, maar ik ben harstikke tevreden met Lil Nas als AS deze week. De track verdient airplay te krijgen want het is het meest radio friendly nummer van Nas tot nu toe, en het appealt ook naar zijn standaard audience. The best of both worlds, deze moet hoog in de top 40 terecht komen!
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Volgende week een RE voor Billy Eilish met het 007 Thema van No Time To Die?
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
That's what I (NOT) want als AS! Is wederom een weinig inspirerende keuze om een AS te kiezen die al in de Lijst der Lijsten staat.
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
@Bram: Eens, maar blijkbaar vonden ze twee weken geleden, toen Lil Nas X op 26 binnen kwam in de Tipparade, nog geen urgentie om deze tophit tot Alarmschijf te kronen. Toen werd het Ed Sheeran. Blijkbaar is dit nog een goedmakertje? Aan de andere kant was Thats What I Want al vorige week Megahit bij 3FM. Dus ja, dat is geen hitgarantie, maar met de steun van Q nu zeker wel. Ik hoop dat deze heerlijke single binnenkort hoog in de Top 10 staat, mag van mij zo nummer 1 worden :-)
Top 40 profiel van Pat de Jager
Pat de Jager  - 
Omdat het aan hit-gevoel ontbreekt bij Q.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Waarom nou alweer een nummer de alarmschijf geven die al in de top40 staat. Er is nog meer muziek op de aarde promoot dat eens!
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
The Vaccines met Alone Star als AS! Baanbrekend als dat zo is.
Top 40 profiel van Marco Oussoren
Marco Oussoren  - 
Dat is echt een lekker nummer en zou van mij best AS mogen zijn.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Sigrid als AS, dat zou ècht leuk zijn!
Top 40 profiel van Marco Oussoren
Marco Oussoren  - 
Als we dan toch een keer gek willen doen als alarmschijf: Snollebollekes - Non Stop Vol D'r Op
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@S&S Bad habits staat al 7e (-144 op Blijven slapen) en Stay 23e (-214) dus ja langer top10 zeker nodig voor ze. #40 en #100 van 2021 dit moment nog 40 pt verwijderd van die posities vorig jaar. Nu al 33x 400+ pt, vorig jaar 41x
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Leuke lijst (zoals ik al tijden zeg haha) 4 goeie binnenkomers, My Univers had ik hoger verwacht maar ja... Dopamine en I want it all mogen wat sneller van mij Ik hoop dat Paper Planes en Out Out nog ff blijven stijgen! Mooie winst voor Tiesto en Glass Animals :) Where Are You Now volgende week top 10! Cold Heart staat daar al superr! en ik hoop dat Stay en Bad Habits nog een maandje top 10 pakken dan staan ze lekker hoog in de jaarlijst!
Top 40 profiel van Jetze Jan
Jetze Jan  - 
@Hendrik Leuk geintje van Stuk, maar wordt niet serieus genomen.
Top 40 profiel van Hendrik Buma
Hendrik Buma  - 
''Deze Nacht Is Van Mij'' AS?
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Top, PDM weer twee plekken omhoog! En Lil Nas X met de nieuwe erin, maar helaas gaat Industry Baby er alweer uit, terwijl deze plaat het nog steeds erg goed doet in de streamings. En goed om te zien dat Kungs nog niet naar huis gaat. Heerlijk nummer, dat mag van mij zo op 1 komen te staan. Want Stay en Bad Habits hebben hun langste tijd toch al gehad? En waarom Becky Hill nog steeds zo hoog staat is mij een raadsel. Dan luister ik liever naar echt goede platen, zoals die van Glass Animals, Farruko, Shouse, The Weeknd, Rondé, The Script en Rain Radio... Om maar even een greep uit de hits te noemen :)
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Zal no time to die weer opwaaien door de filmrelease?
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Ronde nog steeds tergend traag naar boven🤔tijd dat Pepas de nummer 1 positie pakt.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Nou dat is een lijst waar wat uitleg voor nodig is. Remt Shivers nu echt door bad habits? Is Heat waves echt zo populair ineens? Maar ook out out en paper planes stijgen, al komt dat denk ik eerder door Maan, Sjaak en Shawn. 4 binnenkomers, de laagste zijn mijn favorieten. Sera en Ava er nog in, Iko eruit. Lil nas flikt het weer dat precies zijn nieuwe track erin komt als de vorige eruit valt (ook met montero en industry gebeurde dit). Wil wel dat Rondé, PDM en The Script veel hoger komen en ook hold on en Me pase mogen richting top10. Bad habits mag nog wel even plakken bovenin (of Stay van 1 verdringen) om de beste van 2021 te worden. 4 weken top10 is genoeg om dat sws te halen