Top 40

week 44 (2 november 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
2
4
5
Details Maroon 5 - Memories
45
 
2
154
5
5
14
Details Snelle - Reünie
514
 
1
507
25
29
12
Details Davina Michelle - Better Now
2912
 
19
173
26
33
3
Details Regard - Ride It
333
26
27
31
-
1
Details Coldplay - Orphans
-1
 
31
10
34
26
20
Details Lauren Daigle - You Say
2620
 
12
440
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


24 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen
Hoe Het Danst hit van het jaar (of er moeten wel hele gekke dingen gebeuren).
Top 40 profiel van Sander
Sander
Mooie lijst Maroon 5 op weg naar de de nummer 1. Camila Cabello gaat mooi richting de top 5 zeker verdient. En ook mooie stijgingen voor Tiesto & Mabel - The Script - Naill Horan En Ed Sheeren.Deze week ook erg blij met de 4 binnenkomers echt top platen. Alarmschijf kan bijna niet missen dat word Dua Lipa
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Prima lijstje. 4 binnenkomers waarvan ik de onderste 2 eigenlijk niet had verwacht, zijn wel twee echte top40-hitjes dus ach. Ik zelf had Love Don't Hate It boven Orphans verwacht als hoogste binnenkomer, Love Don't Hate It kwam in de tracking week een hele dag eerder uit en had ook direct airplay en streams. Heeft op Spotify ook de hele week boven Orphans gestaan in Spotify en airplay hebben ze beiden op zo'n beetje alle stations.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Memories gaat keihard en is Maroon 5's grootste hit in Nederland sinds Moves Like Jagger toch denk ik dat ze genoegen moeten nemen met een tweede plek achter Dance Monkey die ik de 10+ weken gemakkelijk zie halen, enige wat roet in Tones And I d'r eten kan gooien is dat radio-luisteraars er snel op uitgekeken raken. Iets wat bij Maroon 5 doorgaans niet vaak gebeurt.
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen
Denk ook dat Dance Monkey gewoon de komende weken op 1 blijft. Mocht Memories toch op 1 komen, dan is het de tweede nummer 1 met die titel, Earth & Fire scoorden er mee in 1972.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
@Vernon geef het eens op wb "Home" joh. Is gewoon geen grote hit i.t.t. No Sleep en High On Life.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Druk weekje weer. Snap niet dat die onderste twee binnen zijn, maar ach, worden geen grote hits. Home moet het helaas weer met 1 plekje doen, ik verwachtte wel meer met hoe veel tracks er vorige week boven stonden die eronder/weg konden vallen, maar dan gooien binnenkomers en de dikke stijger van Niall Horan roet in het eten, maar Nice To Meet Ya is ook een topnummer dus dat vind ik best. Ook deze week weer een boel nummers die onder Home zouden kunnen vallen, moet alleen Used To Love niet de momentum van het nummer killen, dus dat zien we volgende week. Lewis Capaldi 5 plekken naar beneden, mag zo doorgaan, voor mijn part over twee weken weg. Lekkere stijger voor Lose Control en ook Turn Me On slowly but steady richting de bovenste helft. Vreemd harde daler van Teeth, maar die haalt dat jaarlijstje wel dus oke. God Is A Dancer ook maar een stapje omhoog, of die nog verder gaat wordt denk ik vandaag beslist bij de nieuwe rotaties van 538 en Q. Memories op 2 is jammer maar het klopt wel. Hoef ik niet op #1 te zien maar ik denk dat Tones & I die nog wel een tijdje vasthoudt inderdaad.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Voorspelbare DS maar wel gewoon goed, wordt een dikke hit wss
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Marco die gaat echt nog wel stijgen hoor
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@Marco zolang die nog in de lijst staat kan ik blijven hopen, vooral omdat ie eigenlijk nu pas piekt w.b. radio
Top 40 profiel van Nick
Nick
Garrix DS
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Nou, Dromen zijn bedrog staat nog 2 punten voor op Hoe Het Danst, I Don't care heeft definitief verloren van HHD, die trouwens nog maar 37 pt van de 900 grens is!!
Top 40 profiel van RD
RD
Mike Shinoda AS zou leuk zijn, oude bekende van de Top 40. Helaas wordt het waarschijnlijke weer die saaie Dua Lipa. Veel sterke releases vandaag toch. Mike Shinoda, Breaking Benjamin, The Script en Nico Santos
Top 40 profiel van Dennis Dekker
Dennis Dekker
Domien gaat straks bellen met de nieuwe Alarmschijf-bezitter. Ben benieuwd...
Top 40 profiel van Eric Sanders
Eric Sanders
AS: Dua Lipa
Top 40 profiel van Nick
Nick
De Alarmschijf is jarig!! 50 jaar geworden
Top 40 profiel van Ronald
Ronald
AS = Dua Lipa - Don't start now
Top 40 profiel van Nick
Nick
Dua Lipa AS
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Lekkere AS ook, topschijven deze week
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo
Leuke Alarmschijf keuze (en voorspelbaar), hoop toch echt dat komende weken de top 10 flink verfrist wordt, want nog 2 weken en dan zijn er maar 2 die er minder lang in staan dan 10 weken. Hoe Het Danst, Someone You Loved, Blauwe Dag, Beautiful People en Ritual mogen zo snel mogelijk de lijst uit, het is tijd voor verfrissing. Er zijn genoeg nummers nieuw van de afgelopen 2-3 weken die de top 10 waardig zijn, dus ben benieuwd. Verder niet echt iets speciaals gaande.
Top 40 profiel van Ronald
Ronald
AS = Dua Lipa - Don't start now DS = Martin Garrix & Dean Lewis - Used to love Radio2 Topsong = Lizzo - Good as hell 3FM Megahit = Tame Impala - It might be time Slam Grandslam = Martin Garrix & Dean Lewis - Used to love
Top 40 profiel van Johan Van de Velde
Johan Van de Velde
Misschien moet ik ‘m wat vaker horen, maar ik vind vooralsnog Duncans nieuwe single best aardig maar hoor er geen grote hit in. Ben dan ook verbaasd dat ie al meteen binnenkomt in de Top 40. Door airplay alléén?
Top 40 profiel van Tijn Tacken
Tijn Tacken
Wat is AS?? en ik ben niet verbaasd dat ie nu al in staat hoe eerder hoe beter
Top 40 profiel van Johan Van de Velde
Johan Van de Velde
Tijn, AS= Alarmschijf