Top 40

week 37 (14 september 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
2
2
7
Details Snelle - Reünie
27
 
2
241
12
13
13
Details Lauren Daigle - You Say
1313
 
12
310
25
19
11
Details Mabel - Mad Love
1911
19
173
32
27
14
Details Avicii - Heaven
2714
 
9
330
36
36
23
Details Danny Vera - Roller Coaster
3623
 
21
254


21 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Senorita nu 11 weken, net als o.a. Duurt te lang
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Nou, Danny Vera nog 1 pt van record verwijderd, Hoe het danst zakt weg (helaas maar verwacht) en Beautiful people stijgt over I don't care (surprise). Goed van Suzan en Freek, Dance Monkey (weird but fun), What lies ahead, teeth, you say en only human dat zij stijgen. Lewis de 30 weken en nog net 20e! Jammer van Joe buck
Top 40 profiel van Menno Heslinga
Menno Heslinga  - 
Wat leuk en niet verwacht... Suzan & Freek kruipen weer langszaam richting nummer 1.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen
Marco Gerritsen  - 
Binnenkomers vorige week pakken mooie winst en dan houdt het wel weer op.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
Tiësto staat sinds vorige week bij de 10 grootste Nederlandse hitmakers ooit en duwde onze nationale volkszanger de top 10 uit. De afstand tussen Nederlands grootste hitDJ Armin Van Buuren op plek 9 is nog erg groot.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen
Marco Gerritsen  - 
@Vernon Ja haha, ook zo raar.
Top 40 profiel van John Janssen
John Janssen  - 
De Gedrukt Exemplaren die zijn Verkrijgbaar bij de MediaMarkt.be MediaMark.nl & de MediaMarkt.de !!!!!
Top 40 profiel van Marco Gerritsen
Marco Gerritsen  - 
Moet altijd wel lachen om hoe de Top40 als autistjes de single covers leidend maken bij het noteren van namen van artiesten en tracks. Boyfriend is nu bijv. een hit van "Ariana" en Zij Weet Het van "Tino//Martin"
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Pakt Joe Buck eindelijk wat streaming op gooit Q het uit de rotatie en valt hij hard, slim jongens. Vrij veel verschuiving in de lijst deze week, daar ga ik niet over klagen. Snap eigenlijk niet dat Better Now en Hurts 2B Human allebei een plekje winst pakken, maar hoger zullen ze allebei niet komen. Jammer dat Hoe Het Danst 4 hele plekken zakt, maar de goede streaming houdt je niet in de Top 5 als 538 en Q je allebei opgeven helaas.
Top 40 profiel van Ray Willems
Ray Willems  - 
Welke exemplaren bedoel je..
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Is dat ook de reden dat Back To You van Selena Gomez “Back 2 You 2018” was? @Marco
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Erik ik vind dat eigenlijk wel meevallen, niet heel veel binnenkomers die enorm op stoom komen maar verder vrij verl beweging vind ik
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
@Marco het is maar wat je "autistje" noemt.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
DS Post Malone, ook al in Repeat of Niet en met support van SLAM!, wordt wel een hitje
Top 40 profiel van Erik
Erik  - 
Kwestie van tijd dat Dance Monkey nummer 1 is of iets van Adele moet plotseling gaan uitkomen. Voor mijn gevoel is 2019 wel een van de traagste lijsten aller tijden.
Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij  - 
Post Malone - Circles is AS
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Aardige lijst deze week. Signorita uiteraard nog altijd op 1. Geheel terecht, want er is vrijwel geen concurrentie en het is gewoon een lekker nummer. Mooi dat Post Malone binnen komt. Knap dat Rollercoaster blijft staan. Ik hoop stilletjes, dat het nummer nog eens in de bovenste 20 komt. Raar dat Joe Buck daalt, of is het gewoon een sprongetje?! Verder een aantal interessante stijgers van Kensington, 5SOS, Norman en die andere hit van Post Malone. Mogen allemaal hoger komen. Dance Monkey is vooral leuk en hopelijk komt volgende week Lauren Daigle in de top 10.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Mpoi luu, mooije top vattig veur het roodhitblaauw met Marco, Suzan en Freerk goan weer omhoog, dij moandag wort nog wel een feestdag! De Post Meloonploaten dudden t ook goud: Sirkles is ain mooije ploate. Nog alaarm ook ja! Normai en Camilla goan ook goud. Allineg moar goud nijs hier!
Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij  - 
@Vernon idd wel laat pas DS want hij staat al 12 weken in de Global Dance Chart, maar ik had woensdag al zo'n gevoel dat ie DS werd omdat ze hem al beetje draaiden
Top 40 profiel van Martijn ter Haar
Martijn ter Haar  - 
Oh god, er zijn dus mensen die dat tekenfilmstemmetje van Tones & I niet bloedirritant vinden? Favorieten 'Only Human' en 'Home' blijven helaas een beetje hangen. Sterke nieuwe singles van Ghost, Pet Shop Boys en Stormzy gehoord, maar ik vraag me af of die de Top 40 gaan halen. 'Vossi Bop', Stormzys dikke UK #1 en één van de leukste singles van het jaar, heeft in NL de Top 40 niet eens gehaald.
Top 40 profiel van André Kooij
André Kooij  - 
Het mogelijke record van Danny Vera houdt de gemoederen wel bezig zeg. Ik heb het deze week al in minimaal 5 programma's gezien of gehoord, waaronder in Jinek. Zou wat zijn dat hij zo geplugd wordt dat het record alsnog niet doorgaat.