Top 40

week 36 (7 september 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
2
2
6
Details Snelle - Reünie
26
 
2
202
13
13
12
Details Lauren Daigle - You Say
1312
 
13
281
19
20
10
Details Mabel - Mad Love
2010
19
157
27
25
13
Details Avicii - Heaven
2513
 
9
321
36
39
22
Details Danny Vera - Roller Coaster
3922
 
21
249


27 Reacties


Log in om te reageren.

Nick de Rooij  - 
538 heeft Bad Guy terug gezet in de rotatie, staat nu denk ik op c of d rotatie, heb hem vandaag wel 2x gehoord
Gaatze Wijma  - 
Zeer goede lijst. Slechts een paar minpunten. Over snelle heb ik het hieronder al gehad. Dus daar begin ik niet weer over. Meduza, R3hab, Post Malone, Martin Garrix (These Are The Times) en Armin Van Buuren zakken helaas, Lauren Daigle, Lewis Capaldi en Lucas & Steve blijven helaas staan ipv ze stijgen. Martin Garrix stijgt helaas met Home 13 plekken dat terwijl ik dit een van z'n slechtste nummers vind. These are the times en BEIDE andere samenwerkingen met Bonn waren bv fantastisch maar in Home zit weinig een melodie. Alleen maar een lading beats per minuut. Tenslotte stijgt P!nk maar 1 plek. Gelukkig wel veel pluspunten. Shawn & Camila nog steeds op 1, Dimitri Vegas, Suzan & Freek, Kygo, Sam Smith, Mabel, Joe Buck, Jonas Brothers en Danny Vera omhoog, Tiesto en Luis Fonsi weinig verlies en Billie Eilish bijna uit de lijst en 4 goede binnenkomers. Helaas If I can't have you en SOS eruit, ipv Bad Buy, China of Old Town Road.
Gaatze Wijma  - 
Beste Nick de Rooij, Ik vind niet dat snelle dat verdiend. Ik hoop dat hij net zoals in de 538 Top 50 naar beneden knalt. Hij heeft nummer verknald met de begin regels dames en heren. Anders was het nog wel een leuk nummer geweest. Ik hoop dat Q dit nummer eens uit de rotatie gooit (net zoals moment) ipv Hoe het danst.
Liesbeth Sprangers Akkermans  - 
Gelukkig eindelijk die lalalalala en piece of your heart een eind naar beneden! Mooi dat Roller Coaster overleeft!
Arnoud Besseling  - 
I don't care nu de langst genoteerde top 3 hit zonder ooit nr 1 te halen?
MrMusicSteijl  - 
Chapeau voor Rollercoaster! En goede nieuwe binnenkomers, stuk voor stuk het luisteren waard. Erg jammer dat Lauren Daigle niet de Top 10 inknald. Zij liever dan Instagram wat naar mijn idee geen top 10 waard is. Higher Love is okay, maar wellicht wat overgewaardeerd. Heel fijn dat Signorita wederom op 1 staat. Geheel terecht en er is eigenlijk geen goede en waardige concurrentie. Wanneer komt Joe Buck in het linker rijtje?
Martijn Poortvliet  - 
Dat Roller Coaster er nog in zou staan, had ik wel verwacht, gezien de stijging in de airplaylijsten. Volgende week kan hij een record evenaren, van langst genoteerde plaat die nooit in de top 20 stond. Dit record van 23 weken staat al sinds 1967 op naam van Monja van Roland W.
Martijn Poortvliet  - 
@Arnoud Besseling: Dat was I don't care al enkele weken. Het record was 13 weken, door It ain't me van Kygo & Selena Gomez. I don't care staat inmiddels voor de 15e week in de top 3.
Frank Zweers  - 
Senorita (met Arcade de enige nr 1 hit dit jaar die zowel de Streaming als Airplay Top 40 heeft aangevoerd) nu voor de 10e week bovenaan. Gaat Snelle de nr 1 nog pakken ?
Wesley Steenbergen  - 
Veel opschudding met 11 tracks met nieuwe piek nu en 4 entries. Pink met H2bH na binnenkomst maar +1. Echt waar? En RESPECT voor Roller Coaster en TWYTT om nu weer door te gaan. Lewis Capaldi ook geweldig met 29 weken en blijven plakken (wie weet komende week weer omhoog gezien AirplayTop40 van maandag?). Maar Who the F*** does Instagram think they are (woordspeling op refrein). Niet gedacht dat die en Higher love (terecht) nog doordrukken naar de 5e en 10e plek. I Don't care en Hoe het danst wisselen, maar ik denk dat HHD wel een beetje klaar is nu, en IDC door kan gaan. Dit zijn met Senorita de tracks die nog wel heel veel punten kunnen pakken voor #1 over 2019 in pt. Met name IDC kan wel eens naar 800-900 pt gaan
Wesley Steenbergen  - 
wel jammer dat er 4 goede tracks nu uit zijn
John  - 
@Frank: Snelle loopt wel wat in op Senorita, maar die heeft nog genoeg voorsprong om komende week op nummer een te staan. Zou zelfs zo maar kunnen dat Senorita de maand september nog vol maakt aan de top.
Nick de Rooij  - 
Snelle verdient de 1. Moet hem volgende week gwn pakken
Vernon Nab  - 
Piece Of Your Heart 5 naar 9? Op basis van? Hetzelfde geldt voor All Around The World 7 naar 12. Heaven twee plekken omlaag ondanks die enorme stijging op de radio? pfft
Vernon Nab  - 
Hoe Het Danst gaat trouwens snel vallen de komende weken denk ik, de streaming zal hoog blijven maar Q heeft hem uit de rotatie gegooid en 538 heeft hem uberhaupt nooit in de A gehad.
Marco Gerritsen  - 
4 binnenkomers en 4 superstippen, dat lijkt ergens op. Ondertussen ook wel benieuwd welke track Señorita van 1 gaat halen. Reünie lijkt de voornaamste kandidaat maar mist nog airplay, ook Instagram vliegt omhoog maar zie ik geen #1-hit worden. Misschien Tones And I binnenkort?
Vernon Nab  - 
Reunie maakt de streamingmarge groter maar lijkt het op de radio niet bepaald beter te doen de laatste tijd dus die weet ik niet, Instagram blijft denk ik rond 5 steken. Tones & I is mogelijk? maar ik zou zeker verrast zijn. Als Home net zo goed opgepakt wordt op de radio als die vorige twee (#1 en #2 op airplay) kan die het misschien nog pakken met een goede streamingrun, maar waarschijnlijk is dat misplaatste hoop.
Lazzaranzo  - 
Een van de betere lijsten van dit jaar. Mooi dat Señorita nog op 1 staat, nu heeft elk jaar van de 10's minstens één nummer 1-hit gehad die 10+ weken op 1 stond. Hoop nu wel dat Snelle volgende week ~1-3 weken op 1 zal staan, en dat daarna Dance Monkey de nieuwe nummer 1 wordt. Mooi om te zien dat er 4 binnenkomers zijn deze week, 3 van de 4 die eruit zijn hadden ook wel lange genoeg in de lijst gestaan. Heerlijk om te zien dat Rollercoaster gewoon NIET de lijst uit gaat. Ik hoop dat dát nummer nog een boost krijgt rond de positie 25-30, en de 30 weken notering haalt. Zéker na dat Danny Vera een heldendaad verrichtte eerder deze week. SOS had van mij nog een weekje in de lijst gemogen (ten koste van China), omdat we waarschijnlijk na SOS en Heaven nooit meer een hit van Avicii in de lijst zullen krijgen. Ook mooi dat Motivation het tóch nog gehaald heeft in de Top 40. Someone You Loved, I Don't Care en Hoe Het Danst mogen nu wel richting de exit. Al met al: een goede lijst deze week.
Frank Zweers  - 
Als Snelle niet meer gaat uitlopen op streams dan nu blijft Señorita bovenaan staan. De volgende nr 1 hit zal een track zijn die we nog niet kennen.
Henk Sants  - 
Dij rollerkootster is ain mij deurroller noar de topå tien denk ik want hij is nog op toernee. Meer nederhoop mag ook in dij top 40, mien goije hoop is josylvio met de laaoifde veur de doop. Mooi laaidje. Suzan en Freerk nog op de glee van 9 noar 8. Mooi zo want heur zeedee kompot 27/9. Duis staait dit laaid Blaauwe moandag nog in de top 10 hoop ik. Snelle mit ain verhoogd cc nog noar a
Nick de Rooij  - 
Narcotic DS btw goede keuze wel, gaat de Top 40 ook wel halen denk ik
Vernon Nab  - 
Zie het punt van Narcotic DS niet echt, maar ik kan ook niet zeggen dat er erg veel goede opties waren deze week.
Nick de Rooij  - 
Camila Cabello - Liar AS
Ronald  - 
@Frank Zweers: Ik denk dat Camila Cabello zichzelf gaat opvolgen als nieuwe nummer 1.
Gaatze Wijma  - 
Beste Henk Sants. Josylvio is een artiest die lang zo populair niet is als men ons doet willen geloven. Bovendien ook een waardeloze artiest. Snelle is wel populair maar zelf vind ik reunie niet zoveel aan. Maar hoop dat Danny Vera nog Top 10 haalt (is wel ijdele hoop), en Blauwe dag mag wel naar Top 5
Gaatze Wijma  - 
Beste Lazzaranzo, Aub GEEN snelle op 1. Overgewaardeerd nummer. Danny Vera mag inderdaad nog wel een tijd in de lijst staan. Hoop zelf nog Top 10 (maar dat zal hem wel niet meer worden). SOS had er inderdaad nog wel een weekje in mogen staan. Lewis Capaldi mag wat mij betreft nog wel naar Top 5. I Don't Care & Hoe het danst mogen inderdaad wel binnen te zakken. Maar ik heb liever hen nog op 1 dan snelle.
Vernon Nab  - 
Danny Vera staat waarschijnlijk volgende week niet meer in de lijst aangezien Q hem niet meer in rotatie heeft en 538 hem er nooit in heeft gehad. Someone You Loved houdt het veel te lang vol, leek eindelijk te gaan zakken maar toen kreeg Sky Radio het idee om hem constant te draaien.