Top 40

week 34 (24 augustus 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
3
6
4
Details Snelle - Reünie
64
 
3
124
14
14
10
Details Lauren Daigle - You Say
1410
 
14
225
22
25
8
Details Mabel - Mad Love
258
21
114
23
18
11
Details Avicii - Heaven
1811
 
9
291
29
22
19
Details Avicii - SOS
2219
 
1
619
31
28
6
Details Beyoncé - Spirit
286
 
27
64
32
27
23
Details Davina Michelle - Skyward
2723
 
7
612
39
37
20
Details Danny Vera - Roller Coaster
3720
 
21
242
40
32
25
Details Mabel - Don't Call Me Up
3225
 
2
724


26 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Laagste (!) positie voor I don't care terwijl hij 4e staat LOL
Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij  - 
DS wordt gewoon alsnog voor Garrix & Bonn - Home, en dat kan ook weleens de as worden!
Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij  - 
Snelle op 3 yesss heeft ie verdient! Top 10 veranderd nu eindelijk een beetje, Jammer dat Piece of your heart nu wel zakt. Lewis Capaldi flikt het weer om te stijgen! En gaat niet vervelen. Sam Smith hoort hoger, zelfde voor Armin, Garrix & L/S x Deepend. Jammer dat Miley geflopt is, hopelijk volgende week meer als 1 nieuwe 😶. Van mij mogen: Dcmu, RC, Arcade,IICHY, Skyward,Bad Guy,ZWH, Moment en I don't care ook, zo snel mogelijk naar de uitgang!
Top 40 profiel van Sander Hindriks
Sander Hindriks  - 
Er zit wel leven maar niet positief ik hoop echt niet dat Snelle nummer 1 word afschuwelijk nummer.Verder snap ik ook niet dat maan stijgt dat nummer is ongeveer net zo slecht . kleine pluspunten Ariana Grande stijgt wel 2 plaatsen. Mabel heft de weg omhoog weer gevonden hoop dat ze volgende wek dik over nummer 21 heen komt waar ze is blijven hangen.Sam Smith gelukkig ook nog in de lift. En hoop dat Instagram volgende week ook weer gaat stijgen. En de enige binnenkomer is wel een heel goed nummer stijgt hopelijk ook heel veel,
Top 40 profiel van Dennis Dekker
Dennis Dekker  - 
Er zit weer een klein beetje leven in de top 10. Joep Roelofsen presenteert vanmiddag de radio-editie op Q
Top 40 profiel van Lidwien Engel-Ligtvoet
Lidwien Engel-Ligtvoet  - 
@Gaatze Wijma 15:24 uur Zolang het blijft bij een conclusie van een zelf bijgehouden lijst, dan is daar niet mis mee. De lijst zelf wordt immers niet gepubliceerd.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma  - 
Wat mij betreft mogen Roller Coaster, Don't Call Me Up, Arcade, If I Can't Have You, Zij Weet Het en I Don't Care nog wel een aantal weken in de lijst staan. Bad Guy en Moment mogen er inderdaad wel uit. Als er een goede vervangende plaat is Skyward ook wel. Ben het wel met je eens qua Meduza, Lewis Capaldi, Sam Smith, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Lucas & Steve
Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij  - 
Verrassend Jax Jones & Bebe Rexha - Harder DS
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma  - 
Beste Clemens van der Horst, Ja terwijl er genoeg andere keuzes zijn. Maar Q gaat 538 mooi achterna.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma  - 
Beste Sander Hindriks, Ja ik vind Snelle ook niets. Net wat ik zei, heeft dat vooral te maken met beginstukje met dames en heren... Rest is niet slecht. Maar is absoluut geen Top 6 notering waard. En dus helemaal geen nummer 1. Maar ik ben bang dat Snelle volgende week op 1 staat. Net wat ik eerder zei, dat deze track in tegenstelling tot veel andere nummers WEL een echte hit is, maar ik vind zelf de aandacht wat overdreven. In de zin van dat hij wat mij betreft niet zo hoog hoeft. Maan is op zich niet echt een heel slecht nummer, maar ook geen Top 10 notering. Dat ze dus nog niet heeft. Ariana, Mabel en Sam Smith stijgen inderdaad gelukkig door. Hopelijk gaat Instagram volgende week wel omhoog. Liefst in Top 10
Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij  - 
AS voor Garrix & Bonn alsnog
Top 40 profiel van Dddddddz
Dddddddz  - 
Hoeveel weken zal Lewis Capaldi gaan halen?
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma  - 
Beste Stef, Helaas op basis van Streaming en Airplay. Deze track is in tegenstelling tot VEEL andere (vooral Nederlandstalig tracks) WEL een hit. De track is ERG vaak op de Nederlandse zenders te horen. Snap ook niet dat de track zoveel aandacht krijgt. Vooral beginstukjes met dames en heren... vind ik niet bij de rest van de track passen. Dat is niet slecht, maar ik vind zelf verbazingwekkend dat het zo aanslaat. Maar ja, ik zei het al. Helaas is dit WEL een hit. Hoop dat ie ook volgende week gaat zakken.
Top 40 profiel van Jim Da Thesta Jacobs de Bok
Jim Da Thesta Jacobs de Bok  - 
Alleen weer jammer dat de nummer één alweer bekend is voor vandaag op Wikipedia top40 nummer een deze week 😖
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Tweede kans voor Home vandaag, maar zijn wel andere opties voor AS (5SOS, Ava Max, Taylor Swift) Leuk dat Mad Love weer stijgt, snap ook niet waarom die een aantal weken omlaag ging terwijl streaming en airplay stegen. Wel jammer dat het eind verhaal lijkt voor Heaven en Someone You Loved hoeft van mij ook geen tweede wind te krijgen, maar hij blijft echt hangen op Spotify.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
Arcade voert vanaf deze week met een minimale voorsprong de jaarlijst aan. Als Duncan naar 40 was gezakt waren de punten met Suzan & Freek gelijk gebleven dit kalenderjaar met in het voordeel het duo vanwege de aantal weken.
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer  - 
@Dddddddz ik ga voor de 33 / 34 weken
Top 40 profiel van Clemens van der Horst
Clemens van der Horst  - 
Alles wat Martin Garrix tegenwoordig uitbrengt bombardeert Q tot Alarmschijf... weinig vernieuwend en heel voorspelbaar als je het mij vraagt.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma  - 
Beste Wesley Steenbergen, Ja dat is gek. Maar vooral een prestatie. Je komt binnen op 2, staat aantal weken op 3 en daarna weer 8 weken op 2 en dus op 4. Gaat lekker met de punten.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma  - 
Beste Nick de Rooij, Als je mij vraag heeft hij dat ABSOLUUT niet verdiend. Net wat ik eerder zei. De stukjes die beginnen met dames en heren... passen niet bij de rest van de plaat. Maar ja, zoals ik al zei. Dit is WEL een hit.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma  - 
Beste Frank Zweers, Dat klopt. Dat kwam ook uit mijn berekeningen. Maar volgens mij mag je dat eigenlijk niet publiceren. Staat volgens mij ook op gedrukt exemplaar (of pdf), dat je niets mag overnemen. Als je dat voor jezelf houdt, lijkt me dat geen probleem maar als je die kennis gaat gebruiken, weet ik niet of Stichting Nederlandse Top 40 hier mee akkoord gaat. Maar dit is een VERMOEDEN. Daar zou iemand anders antwoord moeten geven. Misschien dat bv Lidwien dit leest, en hier uitsluitsel over kan/wil geven.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Harder DS... waarom zou ik niet weten
Top 40 profiel van Stef
Stef  - 
Verrassend dat Pink met Hurts 2B Human er nog niet in staat!
Top 40 profiel van Stef
Stef  - 
Snelle op 3? Hoe dan???
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Een aardige lijst met wat naar mijn idee merkwaardige noteringen. Allereerst heerlijk dat Shawn Mendes en Camila nog op 1 staan. Heerlijke zomerhit! Er zit beweging in de top 10, maar of we daarmee blij moeten zijn?! Snelle en Rehab gaan omhoog, maar...waarom? Vooral Rehab is toch wel slecht gejat en inspiratieloos: een cover van een cover. Graag Lauren Daigle naar de bovenste 10 en wellicht komt Lewis Capaldi er nog wel in. Eigenlijk terecht, want het blijft een heerlijk nummer. Had gedacht dat Old Town Road nog wel wat meer zou stijgen na alle media-aandacht net zoals Bad Guy, maar neen, helaas. Voor wat betreft Davina Michelle, zou ik toch Skyward hoger plaatsen dan haar nieuwe single. Jammer dat Beyoncé wat daalt, mag nog omhoog. Wellicht bewandelt ze een soortgelijke weg als Joe Buck. Heel goed dat die single eindelijk duidelijk de weg omhoog heeft gevonden. Deze single heeft wel een bijzondere bewegingsgeschiedenis in de Lijst achter zich. Ook Danny Vera is er zo een: al 20 weken en hij heeft alleen in het rechter rijtje gestaan. Hij had ook naar links gemogen. Hij mag nog wel ff blijven, als ook Duncan en dat andere nummer van Shawn Mendes. Tot slot: Ariana Grande heeft toch wel wat meer potentie met Boyfriend?!
Top 40 profiel van Lazzaranzo
Lazzaranzo  - 
Wat een slappe keuze als Alarmschijf zeg, het is een goed nummer, maar er zijn genoeg betere keuzes... Martix Garrix had letterlijk 5 weken terug ook al de schijf. Had Normani gekozen...