Top 40

week 32 (10 augustus 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
8
23
2
Details Snelle - Reünie
232
 
8
51
14
14
9
Details Avicii - Heaven
149
 
9
250
17
15
8
Details Lauren Daigle - You Say
158
 
15
171
20
12
17
Details Avicii - SOS
1217
 
1
588
24
18
21
Details Davina Michelle - Skyward
1821
 
7
589
27
25
23
Details Mabel - Don't Call Me Up
2523
 
2
714
28
27
4
Details Beyoncé - Spirit
274
 
27
41
31
30
6
Details Mabel - Mad Love
306
21
79
32
28
10
Details Dotan - Numb
2810
 
20
159
38
38
18
Details Danny Vera - Roller Coaster
3818
 
21
236
39
32
19
Details Ava Max - So Am I
3219
10
401
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


28 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Jarno Van Remmerden
Jarno Van Remmerden
Pieter Decker heet hij. Die neemt iedere week de top 40 op, en na de uitzending knipt Pieter de reclameblokken en het nieuws eruit. En dan zet Pieter het op de site om te downloaden. En dat is heel fijn, want zonder de reclameblokken duurt de top 40 1 uur korter, 3 uur. Alle uitzendingen van de top 40 staan erop, vanaf de eerste met Domien tot nu. En de site is https://pieterdecker-2.stackstorage.com/s/QRxzxWH9MAZLIxv
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Super, hartstikke bedankt!
Top 40 profiel van Remon - Top 40
Remon - Top 40
@Vernon, iemand heeft hier weleens een link neergezet. Dat is deze: https://pieterdecker-2.stackstorage.com/s/QRxzxWH9MAZLIxv
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
@Vernon, opnemen is een optie? Verder zou ik niet weten of je hem ergens terug kan luisteren.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Vraagje: is het mogelijk ergens de Top 40 terug te luisteren? Als ik niet werk gaat mijn luistertijd op vrijdag naar de 538 Top 50 en ik kan geen uitzendingen van de Top 40 vinden online.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Tja, interessantste is de discussie die ik gisteren al aanzwengelde. Waarom China de Top40 zo relatief makkelijk haalt maar NLhop die goed scoort niet. Eerst was er een duidelijke lijn: Je moet wat airplay hebben.
Top 40 profiel van Sander
Sander
weer een teleurstellende lijst, Mabel en Luis Fonsi zakken weer. Terwijl Mabel alleen maar stijgt in de lijsten.Zelfs Beyoncé lukt het niet om verder omhoog te klimmen. Maar simpele prut nummers zoals snelle en Maan daarin tegen worden dood gestreamd en schieten weer flink omhoog.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Vind het alleen vreemd dat bad guy nu stijgt, was eerst al een week te laat terug maar gaat sindsdien alleen maar weer slechter, maar stijgt alsnog? Stijgen van OTR is logisch met de laatste remix release, al komt die ook een week te laat eigenlijk.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@ Marco ik zie het nu het ging om komiek-acteur Will Ferrell. Man man wat een joke :
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@Sander New Music Friday en New Music Friday NL op Spotify zetten de belangrijkste nieuwe releases in een playlists, ook bijv. op Reddit /r/popheads /r/hiphopheads /r/EDM etc.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
De Top40 loopt bijna helemaal vast, niet zijn schuld er is gewoon amper nieuwe hitmuziek. Augustus is meestal wel chaos qua releases maar deze week is het ook weer droog als gort. Het is aan de radio om goede liedjes te ontdekken.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Is de releasewedstrijd tussen Adele en Rihanna nu beeindigd. Een vd twee kan in de Top 40 weer voor wat opschudding zorgen.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Tino Martin knetterhard omlaag, dat zie ik graag. Arcade valt vrij hard, lekkere opschudding in de Top 10 (al vind ik het jammer dat Meduza die Top 3 nog niet hebben kunnen halen).
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Tiesto, Suzan & Freek, Luis Fonsi, Kygo, Lauren Daigle, Tino Martin, Post Malone, Duncan Laurence (zo snel), Beyonce, en One Republic omlaag. Terwijl in de meeste hitlijsten Lewis Capaldi stijgt en hoog staat, weet hij hier vreemd genoeg niet te stijgen. Slechts een paar pluspunten. Shawn & Camila nog steeds op 1. Ed Sheeran & Kalid, R3hab, Dimitri Vegas en Martin Garrix stijgen en Danny Vera staat nog in lijst. Al had ie meer verdiend dat een nummer 21 als hoogste positie. Wel 2 goede binnenkomers.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Beide releasen geen nieuwe muziek deze week @Frank
Top 40 profiel van Sander
Sander
ik mis de nieuwe single release ook al 2 weken geen idee wat voor nieuwe nummer er allemaal zijn uitgekomen moet nu zelf hard opzoek om daar achter te komen
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Mooije tre dij China en dazz al ain olle bekende netuurlek veur ons hier in NL. Veu Susan en Freerk en Moan is het ain blauwe graauwe dag want zij kommen naait zo verre meer. Zunde veur dij luu. Moar de hoop is op de ruine van Snelle gericht. Zet 'm op mine jong.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Ik geloof dat het inmiddels de derde keer is dat Ed Sheeran met 2 hits in de top 5 staat. Ik geloof dat in de onderste helft van de Top 40 de scores erg dicht bij elkaar liggen. De breedste hits staan in het linkerrijtje. Bad Guy heeft afgelopen week nauwelijks wat ingeleverd maar profiteert van de afwezige uitschieters. Komkommertijd . De Top 40 jock kan rustig op vakantie ;
Top 40 profiel van Eason
Eason
Tip voor een nieuwe hit: Bishop Briggs - Champion. Alternatief/Indie muzikant die hier een commerciële/radio hit oplevert. Klinkt wel zoals Power over me en Before I go.
Top 40 profiel van Henk Nijboer
Henk Nijboer
wel fijn dat Lady Antebellum de Tipparade haalt, ook al is het nummer bijna een half jaar oud.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
@Marco Gerritsen, Sorry, ik blijf het zeggen EEN WASSEN NEUS. Het is opgekochte rotzooi. Heb wel honderdduizend keer gezegd dat het ook op tv is geweest. Er is gewoon niets veranderd sinds bekend werd dat de downloads (ook weer voornamelijk de Nederlandstalige artiesten) ook werden opgekocht. Natuurlijk is er een percentage die dat luistert, maar dat is echt niet zo groot als word voorgeschoteld. Er is BIJNA geen radiostation die het draait. En die weten ECHT wel wat hun luisteraars leuk vinden. Als het dan op een paar stations en de rest niet, zegt dat ook wel genoeg. Heb gedacht dat streams de oplossing zouden zijn, maar het is zoals ik al zei een wassenneus. Begrijp niet dat mensen er nog intrappen.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Slechtste lijst van het jaar? Ondanks dat in tegenstelling tot vorige week verandering zit in de Top 10, is het er niet beter opgeworden. Snelle is de Top 10? Werkelijk? Ok, in tegenstelling tot de meeste andere nederlandse rap hits, is dit WEL een echte hit. Wordt helaas grijs gedraaid op q-music. Maar wat een walgelijke trek. Ook jammer dat Moment nog in Top 10 staat. Verder zijn er nog HEEL veel minpunten: Meduza, nog steeds niet in Top 3, Ti
Top 40 profiel van Henk Nijboer
Henk Nijboer
en dan noem ik nieuwe namen als King Princess en Brittany Howard, maar dat soort muziek wordt over het hoofd gezien. King Princess is trouwens Megahit. Love it!
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Nieuwe Davina een stuk beter dan Skyward in ieder geval, vreselijk nummer. SJRM verwachte DS, niet interessant, zal geen impact maken op de hitlijsten.
Top 40 profiel van Nick
Nick
DS is voor Sunnery & Ryan - In My Bones
Top 40 profiel van Nick
Nick
Davina AS
Top 40 profiel van Henk Nijboer
Henk Nijboer
Er komt amper nieuwe hitmuziek uit? Dacht het wel: Katy Perry, Davina Michelle, Ariana Grande, Douwe Bob, Lauv x Anne-Marie; ik noem er maar een paar, hoor
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@Gaatze de radiostations draaien niet precies wat er gestreamd wordt omdat je te maken hebt met twee groepen, streamers en radioluisteraars, ook al is er tussen die twee wel overlap.