Coverafbeelding Trobi feat. Ronnie Flex, Chivv & ADF Samski - Okee Shordy
  • Statistieken
  •   7 wkn Tipparade
  •   2022

Artiestinformatie

Geboortedatum   02-12-1999
Land   Nederland

Achter deze naam gaat de Nederlandse dj en producer Bryan du Chatenier schuil. Hij werd, met zijn 16 lentes jong, de jongste artiest die een platencontract tekende bij Spinnin’ Records.

Hij heeft al aardig wat samenwerkingen op zijn naam staan. Zo heeft hij al tracks gemaakt met onder andere Snelle, Kevin, Karol G, Lacrim en Desiigner. In 2019 haalde hij onder de naam TroBeats voor het eerst de Tipparade met de track Big Man, een samenwerking met Sevn Alias en Mula B.

In september 2021 levert de samenwerking met Emma Heesters en Ronnie Flex de track Meisje Zonder Naam op. Eind oktober dropt hij samen met LouiVos en Mula B de track Einstein. Na al zijn samenwerkingen met rappers gaat hij in de herfst van 2022 uit z'n comfortzone als hij samen met Nielson de single Jou Om Me Heen lanceert. Op de valreep van 2022 brengt hij samen met Ronnie Flex en Bilal Wahib de single Love Song uit.

In april 2023 brengt hij Kraantje Pappie, ADF Samski en Angela Groothuizen bij elkaar en maken ze de single Ome Duo. Ze hebben hiervoor het nummer Gypsy Woman (La Da Dee La Da Da) van Crystal Waters in een nieuw jasje gestoken.Songinformatie

ArtiestTrobi,
Ronnie Flex,
Chivv,
ADF Samski
Titel Okee Shordy
Lengte 2:30
Componist(en) Ronell Plasschaert · Samir Plasschaert · Chyvon Pala · Bryan du Chatenier
Producer(s) Trobi
Mixage Alex Vasi
Platenlabel TopNotch
Catalogusnr digitale single
Releasedatum 04-03-2022


Positieverloop